HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

İstanbul Jandarma Komutanlığı'nca Küçükçekmece'de düzenlenen ve 21 kilogram eroinin ele geçirildiği operasyonda, 1 kişi tutuklandı.

İstanbul Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında, yurt dışından illegal yollarla İstanbul'a getirilen eroinin, Avrupa ülkelerine sevk edileceği ihbarı aldı.

İhbarı değerlendiren Jandarma ekipleri, İstanbul MİT Bölge Başkanlığı ile koordineli araştırmalar sonucunda M.T. ve E.B'nin, yurt dışından temin ettikleri eroini Avrupa ülkelerine çıkarmak üzere Küçükçekmece'de bir tıra yüklediklerini tespit etti.

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'ne düzenlenen operasyonda, narkotik köpeği ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından şüpheli kişilerin kullandığı araçta yapılan aramada, bagajdaki 2 spor çanta içerisinde 41 preslenmiş paket halinde 21 kilogram eroin ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden M.T, tutuklandı.

İstanbul Jandarma Komutanlığı'nca İstanbul MİT Bölge Başkanlığı ile koordineli çalışmalar sonucunda, son bir hafta içerisinde yapılan operasyonlarda, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olan 80 kilogram eroin ele geçirildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler