HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbullu Gelin 24. bölüm izle: Fikret sonunda hamlesini yaptı! İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

İstanbullu Gelin 24. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Özcan Deniz ile Aslı Enver'in başrolünde oynadığı ve gerçek hayat hikayesinden düzenlenen İstanbullu Gelin 24. bölümde Faruk ile Süreyya, yaşadıkları korkunç olayın etkisini üzerlerinde atmaya çalışırken Fikret'in hamlesi izleyicileri sinirlendirdi. Fikret, Adem ile işbirliği yaparak Faruk'u gözden düşürmeye çalışmaya karar verirler. İstanbull Gelin 24. son bölüm tamamı haberimizde...

İstanbullu Gelin 24. bölüm izle: Fikret sonunda hamlesini yaptı! İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

İstanbullu Gelin 24. bölümde dün akşam Star TV'de heyecanla izlendi. Özcan Deniz ve Aslı Enver'in başrolünü paylaştığı İstanbullu Gelin'de Faruk ile Süreyya'nın aşkları ve etrafında gelişen olaylar ekrana getiriliyor. İstanbullu Gelin son bölümde gazeteci Rıfat, Fikret'i arayarak eline bazı fotoğrafların geçtiğini, bu fotoğrafların mezarlıkta çekildiğini ve "miras hakkı iddiası resmiyet kazandı" şeklinde haber yapılmasını istendiğini söyler. Bu haberin yayınlanması sonrasında hisselerin çalkanacağını ve yönetim kurunulun değişeceğini söyler. Fikret ise bu sözlere karşılık daha sonra arayacağını söyler.

İstanbullu Gelin 24. bölümde Faruk ile Süreyya'nın neşeli halleri gören Fikret, "Dünya yansa bunun bir kalbur samanı yanmaz diyerek gazeteci Rıfat'a haberi yayınlamasını ister. Bu durumun Faruk'u etkileyeceğini düşünür. Diğer yandan Adem'i arayarak buluşmak ister. Ve olayları anlatarak birlikte hareket etmek ister. Fikret, Adem'den beklediği cevabı alır. İstanbullu Gelin son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin 24. son bölümü izlemek için tıklayınız

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İstanbullu Gelin son bölümde; yaşanan korkunç olay sonrası Süreyya ve Faruk cehennem azabı yaşamaktadırlar. Esma, Garip’ten gelen telefonla hayatının en büyük defterini kapatmaya hazırlanırken bambaşka bir oyunun içine düşer. Başı belaya giren Murat’a ise hiç beklemediği birisi destek çıkar. Dilara, Reyhan’ın sözlerinden rahatsızdır. Küçük bir tartışma, Adem’in evinde inanılması güç olayların yaşanmasına sebep olur. Günün sonunda Fikret’in yapacağı hamle herkes için çok tehlikeli olacaktır.

İSTANBULLU GELİN ZİRVEYE KONDU!

İstanbullu Gelin her hafta yükselen reytingleriyle Zirveye Taht Kurdu. Esma Sultan'ın değişim rüzgarı ve Süreyya'nın konakta iyice zorlaşan hayatı Cuma akşamının en çok konuşulan konusu oldu.

Faruk ile Süreyya’nın yeni başlangıcına yönelik tepkiler nedeniyle konakta giderek tırmanan gerginliğe ; yeni yaşında yeni kararlar alan Esma Sultan’ın sürpriz değişimine tanık olduğumuz İstanbullu Gelin, AB, ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen dizi oldu.

Dizi, AB izleyici kitlesinde 8.81 izlenme oranı ve 21.33 izlenme payı; ve 20+ABC1’de 7.65 izlenme oranı ve 17.20 izlenme payıyla ilk 100 sıralama listesinde birinciliğe oturdu.

Herkesten kaçarak Süreyya’ya sığınan Emir’in Süreyya aldığı tavır ve Esma’nın Begüm’ün evinde yaptığı organizasyon Faruk’u zor duruma sokar. Faruk’a ulaşamayan Süreyya’nın Dilara ile Can’ın çalıştığı yere gitmesi ikili arasında yanlış anlamalara neden olurken, Esma ile Garip’in romantik akşam yemeği ise büyük ilgi gördü.

Süreyya’nın Dilara ve Adem’i konakta yemeğe davet etmesi ise evdeki gerginliği patlama noktasına getirirken, tatsız biten gece sonrası İpeğin merdivenlerden düşmesi ve tüm gözlerin onun arkasında duran Süreyya’ya çevirilmesi bölüme damgasını vurdu. Konakta zor günler yaşayan Süreyya’nın tüm olanlar yetmezmiş gibi tanık olduğu beklenmedik kaza sonrası yaşanacaklar, İpek ve bebeğinin durumu şimdiden büyük merak konusu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler