HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbullu Gelin 27. son bölüm izle: Faruk'a avukat Can süprizi! (Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

İstanbullu Gelin 27. bölümü ile gecenin en çok programı oldu. Star TV'de yayınlanan ve Aslı Enver ile Özcan Deniz'in başrolünde oynadığı dizinin son bölümü, dün akşam rakipleri arasında sıyrılarak birinci sıraya yerleşti. Son bölümden sonra 28. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki İstanbullu Gelin 27. bölümde son bölümde neler oldu? İstanbullu Gelin son bölümü ve yeni bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin 27. son bölüm izle: Faruk'a avukat Can süprizi! (Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?)

İstanbullu Gelin son bölümü ile yine gecenin en çok izleneni olmayı başardı. Aslı Enver ile Özcan Deniz'in başrolünde oynadığı ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan İstanbullu Gelin ilgiyle izlenme devam ediyor. Dizinin son bölümde İpek'in bebeğini sonunda kabullenmesi ve odasına alması konakta büyük sevinçle karşılanır. Hatta İpek'in bebeğini ilk defa emzirmesi bu sevinci ikiye katlar.

Dilara, Adem'in öfke terapisine gittiği psikiyatriste durumunu öğrenmek için gider. Tam düzelmeye başladığı kocasının neden sonra kötüye gittiğini merak ediyor. Fakat kocası Adem'in öfke problemi için randevu aldığı ve gittiğini sandığı psikiyatristte hiç gitmediğini öğrenmesi onu şok eder. Akşamında evde Adem'e iki seçenek öne sürer. Adem ya terapiste gidip tedavi olacak ya da boşanacak. Adem hangisini seçecek?

İstanbullu Gelin 27. bölüm final sahnesinde ise Faruk ve Süreyya'nın Begüm ve onun yeni arkadaşı ile tanışma faslı yer alıyor. Faruk, yeni erkek arkadaştan dolayı endişeli ve gergin. Emir'in hayatına girecek kişinin kim olduğunu merak ediyor. Süreyya, Faruk'un bu tanışma olayından önce sakinleştirmek istiyor. Fakat Begüm ile içeri girenin avukat Can olması sonrasında Faruk'un neler yapacağı merak konusu. İzleyiciler, İstanbullu Gelin 28. yeni bölümün yayınlanmasını dörtgözle beklemeye başladılar. İstanbullu Gelin son bölümü aşağıdaki linkte izleyebilirsiniz, aynı zamanda yeni bölüm fragmanını takip edebilirsiniz.

İstanbullu Gelin 27. son bölümü izlemek için tıklayınız

İSTANBULLU GELİN 27. SON BÖLÜM ÖZETİ

İstanbullu Gelin son bölümde, gün yüzüne çıkan tehlikeli gerçekle şok olan Esma iki koldan harekete geçer. Yeni öğrenilen bir gelişme Süreyya ve Faruk arasında büyük gerilim yaşanmasına sebep olur. Süreyya, Faruk’u zor bir durumla yüzleşmek zorunda bırakır. Arka arkaya aldığı umulmadık darbelerle sarsılan Adem kritik seçimlerin eşiğine gelir. Akif ve Senem kalkıştıkları işte çetin bir mücadele verirler. Gün sonunda gerçekleşen bir buluşma hem Faruk’ta hem de Süreyya’da soğuk duş etkisi yaratacaktır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler