HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbullular dikkat! Kabus geri döndü

'İstanbul'da yağış ne zaman başlayacak' sorusu cevabını buldu. İstanbul'da günlerdir beklenen yağış bugün etkisini gösterdi. Sabah saatlerinde başlayan yağmur aralıklarla devam etti. Son dakika bilgisine göre şiddetli yağış mesai bitiminde tekrar başladı.

İstanbul'da yağış çilesi yeniden başladı.

İstanbul bugün serin ve yağmurlu bir hava geçirdi yer yer etkili olan yağmur Marmara'nın bazı şehirlerinde sele neden oldu.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

İstanbul dikkat, trafiğin arttığı iş çıkış saatinde tekrar yağmur başladı. Meteoroloji radarından gelen verilere göre mesai bitimine denk gelecek şekilde başlayacak yağışın ardından yağmur yavaş yavaş yurdu terk etmeye başlayacak.

İSTANBUL'DA YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Yarından itibaren Marmara Bölgesi’ni terk etmesi beklenen yağış Karadeniz Bölgesi’nde etkisini sürdürmeye devam edecek ardından yurdun doğusundan çıkış yapacak.

METEOROLOJİ'DEN BU İLLERE ÖNEMLİ UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ayrıca Artvin, Rize, Trabzon, Ordu, Samsun, Sinop ve Giresun'da kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu.

TOPBAŞ UYARMIŞTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli yağış uyarısının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da dolu ve yağmura karşı halkı uyarmasının ardından şiddetli yağış için İstanbul'da teyakkuza geçilmiş, İstanbul'da öğle saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış başladı. Yetkililer dolu yağışına karşı da halkı uyarmıştı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler