HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbullular otizme destek için “alışveriş şenliğinde” buluşuyor

Dünyaca ünlü motosiklet kulübü Hells Angels’ın İstanbul şubesi üyeleri otizmli çocuklar için satış yapacak.

İstanbullular otizme destek için “alışveriş şenliğinde” buluşuyor

6 senedir Tohum Otizm Vakfı’nın tarafından çalışmalarını desteklemek, tanıtmak, kaynak ve farkındalık yaratmak amacıyla gelenekselleşen “Yılbaşı Alışveriş Şenliği ‘’ bu gün Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşiyor. Akşam saat 21.00’a kadar açık olacak kermeste, İstanbullular yılbaşı öncesi sevdikleri için hediyeler alırken aynı zamanda otizmli çocukların eğitimine de katkıda bulunacaklar.

ABD'de 1948'de kurulan ve 2009'da Türkiye'de şubesi açılan Hells Angels (Cehennem Melekleri) Motosiklet Kulübü’nün İstanbul şubesi HELLS ANGELS MC (MOTORCYCLE CLUB) BOSPHORUS’da bu anlamlı organizasyonda yer alıyor.

Tohum Otizm Vakfı“ Yılbaşı Alışveriş Şenliği için kadın ve erkekler için özel tasarım tshirtler hazırladıklarını belirten Hells Angels MC Bosphorus’un basın sözcüsü Kürşat Noyan Kara, “Biz İstanbul ekibi olarak bu tarz organizasyonlarda sıkça yer alıyoruz. Bu organizasyonda yer alarak otizimli çocuklarımızın yanında olmak bize gurur veriyor. Ülkemizde düzenlenecek bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde Hells Angels MC Bosphorus olarak her daim desteğimizi sürdüreceğiz. Bugün burada elde edeceğimiz gelirlerle maddi yardımın ötesinde, özellikle otizmli çocukların ve ailelerin yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekerek farkındalık yaratmak bizim için çok daha büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Kermeste takı, giyim, dekorasyon, tekstil, mücevher, sanat, antika konularında 100’e yakın birbirinden seçkin firma yer alıyor. Bilinen birçok markaların yanı sıra daha niş, tarzıyla öne çıkan, yeni firmalar da kermeste İstanbul'lulara değişik seçenekler sunuluyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler