HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul'un göbeğinde üç araç çukura düştü

İstanbul Şişli'de sağanak yağışın ardından virajı alamayan bir otomobil, Türk Telekom tarafından fiber optik kablo döşenmesi için açılan kanala düştü. Daha sonra yine Şişli'de iki araç yağmurun derinleştirdiği başka bir çukura düştü.

Şişli'de aşırı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil, fiber internet kablosu için kazılan kanala düştü. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Kaza, Galata Deresi Caddesi üzerinde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; aşırı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda, sürücüsü Emrah B.'nin kontrolünden çıkan 35 BMN 83 plakalı otomobil, virajı alamayarak Türk Telekom görevlileri tarafından fiber internet kablosu alt yapı çalışmaları için açılan, iki metre derinliğindeki kanala düştü. Otomobilde yalnız olan sürücü Emrah B., kendi imkanlarıyla araçtan çıkarken, kazadan yara almadan kurtuldu.

Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Hasarın oluştuğu otomobil, kanaldan çıkarılarak çekiciye yüklendi.

Öte yandan Şişli’de etkili olan yağmurun ardından derinliği artan çukura yoldan geçen iki otomobil düştü. Çukura düşen bir aracı vatandaşlar kurtarırken bir aracı itfaiye ekipleri kurtardı.

Olay, 23.00 sıralarında Şişli Dolapdere Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir inşaatın altyapısı için açılan çukur yağmurun etkisiyle derinliği arttı.

Derinliği arttan çukura yoldan geçen bir taksi ile belediyeye ait çöp arabası düştü. Durumu gören vatandaşlar hemen araçların yardımına koştu. Taksi vatandaşların yardımıyla çukurdan çıkarıldı. Çöp arabasını da çıkarmaya çalışan vatandaşlar başarısız olunca devreye itfaiye ekipleri girdi. İtfaiye ekipleri çöp arabasını çekerek çukurdan çıkardı. Belediye ekipleri olay üzerine çevrede önlem aldı.

(DHA/İHA)


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler