HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fox Tv'nin dizileri beğeni topladı

Fox Tv ekranlarında yaz döneminde yayınlanan diziler izleyenlerin beğenisini toplamayı başardı. Fox Tv'nin dizileri yaz dönemi boyunca izleyenlerine eğlenceli akşamlar yaşattı.

Fox Tv'nin dizileri beğeni topladı

Yaz aylarının başlamasının ardında Fox, dizilerin sezon finali ve final yaptığı bu döneme iddialı dizilerle giriş yaptı. Başrollerini Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Kiraz Mevsimi dizisi, Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray'ın başrolünde yer aldığı O Hayat Benim dizisi, Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Beren Gökyıldız, Erman Okay, Yeşim Salkım, Yıldız Kültür, Durul Bazan, Buse Arslan, Seray Kaya, Füsun Kostak, Şehsuvar Aktaş, Ahmet Kayakesen, Zuhal Yalçın, Genco Ozak, Kadir Kandemir, Melissa Doğu ve Muharrem Gülmez'in oyuncu kadrosunda yer aldığı Kocamın Ailesi, Özge Özpirinççi ve Buğra Gülsoy'un başrollerinde yer aldığı Aşk Yeniden ve reytinglerde zirveye oynayan Karagül dizisi sezon finali yaparak araya girdi. Fox'ta hemen bu dizilerin yerini yaz sezonu için hazırlanan dizileriyle doldurdu. Adı Mutluluk, Sen Benimsin ve İnadına Aşk dizileri yaz aylarında Fox ekranlarından izleyicilerle buluşuyor.

FOX HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Pastel Film'in yapımını üstlendiği Sen Benimsin dizisi farklı dünyalara ait iki insanın aşkını ekranlara taşıyor. Her hafta Cuma akşamı saat 20.00'da ekrana gelen ve yayınlanan ilk 3 bölümü ile izleyenlerin beğenisini kazanmayı başaran Sen Benimsin dizisinin başrollerinde başarılı oyuncu Gökhan Keser ve 2013 Türkiye Güzeli Riveyda Öksüz yer alıyor. İlk bölümü ile 19 Haziran'da izleyici karşısına çıkan Sen Benimsin dizisi yaz boyunca izleyicileri ekrana kitleyecek.

Fox'un iki iddialı dizisi Kiraz Mevsimi ve Aşk Yeniden'in altında imzası bulunan Süreç Film, yaz aylarında Fox'ta ekrana gelecek Adı Mutluluk dizisinin yapımını gerçekleştiriyor. İzmir'den başlayıp İstanbul'a devam eden bir özgürlük yolculuğunu konu alan Adı Mutluluk dizisinin kadrosunda genç isimler öne çıkıyor. Ezgi Eyüboğlu, Ulan İstanbul dizisiyle yıldızını parlatan Kaan Yıldırım, Ceyhun Mengiroğlu, Zeynep Bastık, Aslı Bekiroğlu ve Orçun İynemli Adı Mutluluk dizisinin başrollerinde yer alan isimler...

Fox'un son bombası ise İnadına Aşk... Romantik komedi türündeki İnadına Aşk dizisi son derece eğlenceli hikayesi ile yaz boyunca izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. İlk bölümü ile 2 Temmuz Perşembe akşamı saat 21.00'da ekrana gelecek İnadına Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda; Açelya Toplaoğlu, Can Yaman, Nilay Duru, Eren Vurdem yer alırken oyuncu kadrosunda Cevahir Turan, Cem Belevi, Yeşim Dalgıçer, Taner Rumeli, Tibet Tursun, Bilge Şen, Süreyya Aras gibi isimler yer alıyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler