HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Meteoroloji'nin yaptığı, 2 Haziran Salı hava durumu tahminleri

Meteoroloji, 2 Haziran Salı hava durumu tahminlerini paylaştı. Hava durumu tahminlerine ülkenin genelinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklıklarda ise önemli bir farklılık bulunmuyor.

İşte Meteoroloji'nin yaptığı, 2 Haziran Salı hava durumu tahminleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), 2 Haziran Salı hava durumu tahminini yayınladı. Meteoroloji'nin hava durumu tahminlerine göre ülkemizin geneli parçalı çok bulutlu. Öte yandan bugün Marmara'da parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Diğer yandan hava sıcaklığının, Doğu Akdeniz'de 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Batı ve Orta Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Bolu, Afyon ve Denizli çevreleri ile Muğla'nın iç kesimlerinin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının, Doğu Akdeniz'de 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

[

****](http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-tahmin.aspx#sfU)

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İstanbul'da hava durumu: Parçalı bulutlu 25 derece

Ankara'da hava durumu: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. 26 derece.

İzmir'de hava durumu: Parçalı ve az bulutlu 30 derece.

Adana'da hava durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı hava sıcaklığı ise 30 derece

Bursa'da hava durumu: Parçalı bulutlu, 28 derece

Antalya'da hava durumu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30 derece.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Marmara'da Hava Durumu: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

Ege'de Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar ve Denizli çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz'de Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, Doğu Akdeniz ile öğle saatlerinden sonra Orta ve Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu'da Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, öğleden sonra güney ve doğusu ile Kırşehir çevrelerinin, zamanla bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz'de Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Bolu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz'de Hava Durumu: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Samsun çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, akşam saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu'da Hava Durumu: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, zamanla batı kesimleri işle öğle saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu'da Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla batı kesimleri ile öğle saatlerinden sonra bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DENİZLERDE HAVA DURUMU

Karadeniz

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz sağanak yağışlı, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğu, akşam saatlerinden sonra kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s), batısı kuzeydoğudan 3 ila 5(20-40km/s), öğle saatlerinden sonra 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, batısı 2,5m Görüş: İyi.

Marmara

Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50km/s), zamanla 3 ila 5(20-40km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5m, Görüş: İyi.

Ege

Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50km/s),Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5(20-40km/s) kuvvetinde, Dalga:1,0 ila 2,0m, kuzeyi 2,5m Görüş: İyi.

Akdeniz

Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, doğusu sağanak yağışlı Rüzgâr: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s), Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi.

Van Gölü

Hava Durumu: Parçalı bulutlu,zamanla sağanak yağışlı Rüzgâr: Doğu ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler