HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Türkiye'nin konuştuğu adam

Türkiye İbrahim Tatlıses'e saldırı anında hemen köşede duran şişman genç adamı konuşuyor.

İşte Türkiye'nin konuştuğu adam

Kalaşnikof 11 el ateş ederken donup kalan genç adam, olayın şokunu yaşıyor. Saldırı sırasında bir mucize eseri kurşunlara hedef olmayan genç adam İbrahim Tatlıses'e yönelik saldırıyı en yakından gören isim.

[

](https://www.mynet.com/o-fotograf-ortaya-cikti-110100560917?utm_source=mynet&utm_medium=www&utm_campaign=home_haber_image)

[

****](https://www.mynet.com/tatlises-dunden-bugune-daha-iyi-110100560905)

[

****](https://www.mynet.com/yasam-haberler)

[** **](https://www.mynet.com/tatlisesin-kani-akana-kadar-110100560855?utm_source=mynet&utm_medium=www&utm_campaign=home_haber_thumbnail_4)

İbrahim Tatlıses'e yönelik saldırıyı en yakından gören isim o. Saldırının en yakın tanığı. Çünkü Tatlıses'in kurşunlara hedef olduğu yerde yürüyor. Silahlar ardı ardına patlayınca, korkuyor ve kulaklarını tıkayarak başlıyor koşmaya.

Adı Görkem Engen... Dehşet anlarına en yakından tanıklık eden isim... Güvenlik kamerasının kayıt alanında o da var...

İbrahim Tatlıses'i hedef alan silah önünde tam 11 kez ateşleniyor. Gürültü öylesine yüksek ve ona öylesine yakın ki, Engen elleriyle kulaklarını kapatıyor. Ama şokta! Bir süre olduğu yerde ufak adımlarla ilerliyor... Sonrasında ise hızlı adımlarla olay yerinden kaçıyor...

KORUMALAR KARŞILIK VERMEDİ

ATV haber, saldırının en yakın görgü tanığı Görkem'i buldu ve olay anından neler yaşadığını sordu. "Kurşunlara ben de hedef olabilirdim" diyen Engen, Tatlıses'in korumalarının açılan ateşe karşılık vermediğini açıkladı.

İBRAHİM TATLISES HAYRANI

O akşamki İbo Show'a konuk olarak katıldığını belirten Engen, sıkı bir İbrahim Tatlıses fanatiği olduğunu açıkladı. Engen ayrıca, Tatlıses'in tavırlarından dolayı o gün bir terslik olacağını sezdiğini ifade ederek, 'normalde çok eğlenceli biridir. Konuklarıyla hep şakalaşır. Ancak o akşam morali çok bozuktu' dedi.

Engen, şimdi hayranı olduğu Tatlıses'in bir an önce sağlığına kavuşmasını, iyileştiğinde de onu ziyaret etmek istediğini söyledi.

[Saldırı sırasında telefonla konuşuyordu](http://video.mynet.com/habervideo/Saldiri-sirasinda-telefonla-konusuyordu/1131021/ "Saldırı sırasında telefonla konuşuyordu") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Yerel Seçim 2024

En Çok Aranan Haberler