HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşmeleri belli oldu

Merakla beklenen Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşmeleri belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşmelerinin belirlenmesinin ardından maçların oynanacağı tarihler de belirlendi.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final eşleşmeleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmeleri yapılan kura çekimi sonrası belli oldu. Ziraat Türkiye Kupası’nda artık 8 takım yoluna devam ediyor. Bu 8 takım kıran kırana mücadele içerisine girecek. Yapılan kura çekimi sonrasında Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmeleri ve galibiyetlere göre yarı final eşleşmeleri belirlenmiş oldu. TFF’nin Beykoz Riva’daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu’nda yapılan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kura çekimine 8 takımın temsilcileri katıldı.

Üç büyüklerin seri başı olarak katıldığı kura çekiminde zorlu eşleşmeler dikkat çekti. Çift maçlı eliminasyon sistemine göre oynanacak çeyrek final maçlarında Beşiktaş’ın rakibi Torku Konyaspor oldu. Rakibi en çok merak edilen takımlardan biri olan Amedspor’un rakibi de belli oldu. Amedspor kupada Fenerbahçe ile eşleşti. Galatasaray ise Akhisar Belediyespor ile eşleşti. İşte Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmeleri...

Beşiktaş – Torku Konyaspor

Amedspor – Fenerbahçe

Medipol Başakşehir – Çaykur Rizespor

Akhisar Belediyespor – Galatasaray

Çift maçlı eleme statüsüne göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçlarının ilk ayağı 9-10-11 Şubat tarihlerinde yapılacak. Rövanşlar ise 1-2-3 Mart tarihlerinde oynanacak.

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ DE BELİRLENDİ

Çeyrek finalden sonra yarı finalde eşleşecek takımlar da bu kura çekimi sonrası belirlenmiş oldu. İşte yarı final eşleşmeleri:

Medipol Başakşehir – Çaykur Rizespor / Akhisar Belediyespor – Galatasaray

Beşiktaş – Torku Konyaspor / Amedspor – Fenerbahçe

Çeyrek final maçlarının ardından yarı final maçları da çift maçlı eleme usulüne göre yapılacak.

[

****](https://www.mynet.com/spor/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler