HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstediği taksi gelmeyince taksi durağına patlayıcı attı!

Gaziantep'te yaşayan 28 yaşındaki Mehmet G., sabah saatlerinde evlerinin yakınındaki bir taksi durağından taksi istedi. Taksinin gelmemesi üzerine sinirlenen Mehmet G. birleştirdiği maytapları durağa attı. Patlama sesiyle çevrede bomba paniği yaşanırken, olayda 2 kişi yaralandı. Yaralıların hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi. Olay sonrası polis ekipleri, Mehmet G.'yi gözaltına aldı.

Gaziantep'teki olay, öğleden sonra İnönü Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet G., iddiaya göre, Sadıklar Caddesi'ndeki 25 Aralık İlkokulu'nun yanında bulunan duraktan sabah saatlerinde taksi istedi.

MAYTAP PATLADI, 2 KİŞİ YARALANDI

Taksinin gelmemesi üzerine öfkelenen Mahmut G., öğleden sonra bilinmeyen bir yerden satın aldığı maytapları birleştirip durağa attı. Gürültüyle patlayan ve bomba paniğine yol açan olayda kimliği henüz belirsiz 2 kişi yaralandı. Yaralılar, ihbarla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

GÖZALTINA ALINDI

Olay sonrası bomba ihbarıyla bölgeye sevk edilen çok sayıda polis, güvenlik önlemi alıp inceleme yaptı. Araştırılan olayın terör olmadığı belirlendi ve polis, Mehmet G.'yi evinde gözaltına aldı.

DHA


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler