HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İzmit’te çocuklar uyarılıyor

İzmit Belediyesi ile Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü iş birliğiyle çocuklara taciz ve istismar konusunda bilgilendirmede bulunuluyor.İzmit Belediyesi ve Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ortaklığında yürütülen program çerçevesinde çocuklara taciz ve istismar konusunda bilgilendirme yapılıyor.

İzmit’te çocuklar uyarılıyor

İzmit Belediyesi ile Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü iş birliğiyle çocuklara taciz ve istismar konusunda bilgilendirmede bulunuluyor.
İzmit Belediyesi ve Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ortaklığında yürütülen program çerçevesinde çocuklara taciz ve istismar konusunda bilgilendirme yapılıyor. İzmit Belediyesi yetkilileriyle Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü görevlileri Kardelen Anaokulunu ziyarete ederek 170 öğrenciye bilgilendirmede bulundular. Mini tiyatro oyunuyla pekiştirilen eğitimin sonunda çocuklara boyama kitabı dağıtıldı.
Çocuk istismarı ve cinsel taciz olaylarına karışı anaokulu öğrencilerine yönelik eğitimlerin haftanın 2 günü yapıldığını söyleyen yetkililer, “Tüm okulların ana sınıfı öğrencilerine yönelik eğitimler belirli program çerçevesinde devam ediyor. Cinsel istismarın önüne geçmenin en etkili yolun aileleri ve çocukları bilinçlendirmekten geçtiğine inanıyoruz. Bunun içinde Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa hareket ediyoruz. Eğitimde çocuklara tanımadıkları kişilere karşı nasıl davranmaları gerektiği, iyi dokunuş ve kötü dokunuşun ne olduğu, bedenlerine izinsiz kimsenin dokunamayacağı, tedirgin ve rahatsızlık oluşturan davranışla karşılaştıklarında nasıl davranmaları gerektiğini anlatılıyoruz” dediler.

İzmit’te çocuklar uyarılıyor

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler