HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadıköy'de araçlar alt geçitte mahsur kaldı

Kadıköy'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

Kadıköy'de araçlar alt geçitte mahsur kaldı

İbrahimağa Demiryolu alt geçidinde mahsur kalan bir taksi, itfaiye tarafından kurtarıldı.

Sağanak yağış sabah saatlerinden itibaren İstanbul Anadolu yakasında etkili oldu. Yağan yağmur nedeniyle Kadıköy İbrahimağa Demiryolu alt geçidi sularla doldu. Otobüs ve minibüs gibi yüksek araçlar alt geçitten geçmeye devam ederken, bir taksi ise mahsur kaldı. Suların içinde mahsur kalan taksiyi kurtarmak için itfaiye çağrıldı. İtfaiye ekipleri taksinin ön kısmına halat bağlayarak çekti. Bu sırada trafikte de uzun kuyruklar oluştu.

Öte yandan Sultanbeyli Mecidiye Mahallesi ve Sancaktepe Yenidoğan'da da bazı iş yerlerini ve evleri su bastı. Ümraniye Esenşehir Mahallesi Muradiye Sokakta da bir derenin taşması sonucu bazı ev ve işyerlerini su bastı. Vatandaşlar, suları kendi imkanlarıyla tahliye etmeye çalıştı.

TOKAT ERBAA'DA DOLU YAĞDI

İlçede saat 12.30'de başlayan ve yaklaşık 20 dakika süren şiddetli dolu ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yağış sonrası ilçe merkezinde cadde ve sokaklar tıkanan rögar kapakları sonrası göle döndü. İlçe sakinleri bastıran dolu ve yağış sonrası kapalı mekanlara kaçtı. Trafiğin durma noktasına gelirken, yağmur suları, bazı işyerlerinin bodrum katlarında bulunan depoları bastı. Özellikle Ahmet Yesevi Mahallesi'nde dere kenarında bulunan bazı evler yağıştan olumsuz etkilendi. Mahalle aralarında oluşan çamur yığını sonrası belediye ekipleri temizlik çalışması başlattı.

BALIKESİR'DE ŞİDDETLİ YAĞIŞ

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, sabah saatlerinde başlayan yağmur hayatı felç etti. Yaklaşık 2 saat süren sağanak yağmur sokakları göle çevirirken bazı evlerin bodrum katlarını da sular bastı.

İlçede sabahın erken saatlerinde başlayan yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Sanayi sitesinde, işine gelen vatandaşlar biriken sular yüzünden uzun süre işyerlerine giremedi. Vatandaşlar, önlem alınmasını istedi. Bazı evlerin bodrum katlarına da sular doldu. Ahmet Çelik, “Sanayi esnafı çok mağdur. Belediye gelsin yardım etsin” derken, Emrah Tatlı da, “Sanayi sokakları göle döndü. Dükkanlarımıza giremiyoruz. Bu önlenmeli” dedi. Ahmet Sarı, “Çok kötü oldu. İnsanlar dükkanlarına giremiyor. Suda yüzüyoruz” dedi.

(İHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler