HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadıköy'de İzmir Marşı sürprizi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe'nin Sturm Graz'la karşılaştığı UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçını Kadıköy'deki Ülker Stadyumu'nda izledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tribünde eşlik ederken, taraftarların ikinci 45 dakikaya İzmir Marşı ile başlaması dikkat çekti.

Kadıköy'de İzmir Marşı sürprizi

Medipol Başakşehir’in Club Brugge ile oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme mücadelesini izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün de Fenerbahçe’nin Sturm Graz’la oynadığı UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçını Ülker Stadyumu’nda izledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tribünde eşlik etti.

İKİNCİ YARI İZMİR MARŞI'YLA BAŞLADI

İkinci devrenin başında ise tribünlerde yerlerini alan Fenerbahçe taraftarları, ikinci 45 dakikaya İzmir Marşı ile başladı. Binlerce taraftar İzmir Marşı’nın ardından hep bir ağızdan “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” şeklinde tezahüratta bulundu.

Öte yandan Fenerbahçe, rakibi ile 1-1 berabere kalarak Avrupa'da bir üst tura yükseldi.

ERDOĞAN TEBRİK ETTİ

Fenerbahçe’nin Sturm Graz’la 1-1 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi’nde tur atladığı karşılaşmayı izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli futbolcuları ve teknik ekibi tebrik etmek için soyunma odasına gitti.

Teknik Direktör Aykut Kocaman ve futbolcularla bir süre sohbet eden ve takımı kutlayan Erdoğan’a Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım eşlik etti. Yıldırım, karşılaşmayı izlemeye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Fenerbahçe forması hediye etti.


En Çok Aranan Haberler