HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadın işçi daha fazla dayanamadı! Tacizci servis şoförünü bıçakladı

Kayseri' de bir fabrikada çalışan kadın işçi, mesai bitiminde otobüse binerken servis sürücüsü Ali D'nin (52) kendisini sözle taciz ettiğini ileri sürdü. İkili arasındaki tartışma büyüyünce kadın, çantasında bulunan bıçağı çıkararak salladı ve Ali D.'yi sağ bacağından yaraladı.Hastanede tedavi altına alınan ve sağlık durumunun iyi olduğu yaralı, kendisini bıçaklayan kadını tanımadığını, ortada hiçbir şey yokken kadının birden kendisine saldırdığını söyledi.

Kadın işçi daha fazla dayanamadı! Tacizci servis şoförünü bıçakladı

Kayseri' de bir fabrikada çalışan kadın işçi, kendisini taciz ettiğini ileri sürdüğü servis sürücüsünü bacağından bıçakladı.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 6. Cadde üzerinde bulunan bir fabrikada işçi olarak çalışan Emrah K.Ü. (42) , mesai bitiminde otobüse binerken servis sürücüsü Ali D'nin (52) kendisini sözle taciz ettiğini ileri sürdü. İkili arasındaki tartışma büyüyünce kadın, çantasında bulunan bıçağı çıkararak salladı ve Ali D.'yi sağ bacağından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sirvis ekibi, yaralı adamı kanlar içinde yerde yatarken buldu ve ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdi. Hastanede tedavi altına alınan ve sağlık durumunun iyi olduğu yaralı, kendisini bıçaklayan kadını tanımadığını, ortada hiçbir şey yokken kadının birden kendisine saldırdığını söyledi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.


En Çok Aranan Haberler