HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadir Gecesi programları: Hangi kanalda saat kaçta Kadir Gecesi programı var? (Canlı İzle)

Kadir Gecesi özel programı hazırlayan kanalların listesi haberimizde. Hangi kanal, saat kaçta andil programı yayınlayacak? Kadir Gecesi Özel Programı hazırlayan kanalları (TRT 1, Kanal 7, ATV, Show TV, Kanal D, Fox TV) ve saat kaçta yayınlanacakları, programın içerikleri ile online izleyebileceğiniz canlı yayın linklerini sizler için hazırladık. İşte Kadir Gecesi özel programları ...

Kadir Gecesi programları: Hangi kanalda saat kaçta Kadir Gecesi programı var? (Canlı İzle)

Kadir Gecesi, bu gece idrak edilecek. Kadir Gecesi’nde geceyi değerlendirmek isteyenler televizyonlarda yayınlanacak kandil programlarını merak edip araştırıyor. Kadir Gecesi için hazırlanmış programların hangi kanalda saat kaçta olacağı bilgisini haberimizde topladık. Kadir Gecesi programları için kanallar hangi mekanları seçti, programda kimler yer alacak? İşte detaylar…

KADİR GECESİ PROGRAMLARI 21 HAZİRAN ÇARŞAMBA

Kadir Gecesi’ne özel programlar hazırlayan kanallar, ayrı mekanlarda yayınlar yapacaklar.

1. TRT 1 yayın akışında Kadir Gecesi için özel bir program gözükmüyor. Kadir Gecesi programı olarak Kuran-ı Kerim okuma yarışması büyük finali yayınlanacak. Kadir Gecesi'nde bu programı TRT 1 canlı yayını ile aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

TRT 1 Kadir Gecesi Özel Programı İzle (20.55)

2.Fatih Camii’nden canlı olarak ekrana gelecek olan Kadir Gecesi Özel’de Kur’an-ı Kerim tilavetiyle birlikte ilahiler ve dualar okunacak, eller semaya ekran başındakilerle birlikte açılacak. Kadir Gecesi Özel programı 21 Haziran Çarşamba akşamı canlı yayınla saat 21.15’te Kanal 7’de ekrana gelecek. Aşağıdaki Kanal 7 canlı yayın linki ile Kadir Gecesi programını izleyebilirsiniz.

Kanal 7 Kadir Gecesi Özel Programı İzle (21.15)

3. Kanal D, Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indiği, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ni, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Camii'sinden yapacağı programı yayınlayacak. Kadir Gecesi Özel, dünyaca ünlü hafızların katılımı ile Çarşamba gecesi Kanal D'de! Kanal D’deki Kadir Gecesi programını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Kanal D Kadir Gecesi Özel Programı İzle (23.15)

4. ATV kanalı Kadir Gecesi özel programını Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun sunumu ile 19.45’de ekrana getirecek. Nihat Hatipoğlu, Kadir Gecesi Özel Programı’nda geceye özel bilgiler verecek, geceyi nasıl değerlendirmek gerektiğine dair bilgiler anlatacak ve Kadir Gecesi duası ile tamamlayacak. ATV’deki Kadir Gecesi programını izlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

ATV Kadir Gecesi Özel Programı İzle (19.45)

5. Star TV'de Kadir Gecesi özel programı gözükmüyor. Fakat M. Fatih Çıtlak'ın sunduğu Ramazan Bereketi programı, Kadir Gecesi'ne özel olarak gecenin anlamı, önemi, neler yapılması gerektiğine dair bilgiler verilecektir. Bu programı aşağıdaki Star TV canlı yayını ile izleyebilirsiniz.

Star TV Kadir Gecesi Özel Programı izle (00.15)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler