HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadir Topbaş'tan sürpriz ziyaret! 'İnzivaya çekilmek yok'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'ndan istifa eden Kadir Topbaş, göreve yeni seçilen Mevlüt Uysal'ı ziyaret etti. Başkan Uysal, Topbaş'ı saat 11:20 sıralarında Saraçhane'deki İBB binasının kapısında karşıladı. Topbaş ve Uysal ardından makam odasına geçerek baş başa görüştü. Kadir Topbaş burada bir açıklama yaptı.

Kadir Topbaş'ın istifasıyla boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanılğı'na (İBB) seçilen Mevlüt Uysal görevi 29 Eylül'de devralmıştı. Uysal görevi İBB 1. Başkanvekili Ahmet Selamet'ten alırken eski başkan Kadir Topbaş devir teslime katılmamıştı.

Başkanlık mührünü teslim alarak göreve başlayan Uysal ise yaptığı konuşmada "Önce meclisimize teşekkür ediyoruz. Genel başkanımıza, teşkilatımıza, il başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu mühür geçmişte İstanbul'da bir çok elde dolaştı" demişti.

Kadir Topbaş, bugün görev yeni seçilen Mevlüt Uysal'ı ziyaret etti. Başkan Uysal, Topbaş'ı saat 11:20 sıralarında Saraçhane'deki İBB binasının kapısında karşıladı. Topbaş ve Uysal ardından makam odasına geçerek baş başa görüştü.

İNZİVAYA ÇEKİLMEK, KENARA GİTMEK BÖYLE BİR ANLAYIŞIMIZ YOK BİZİM

Kadir Topbaş, yaptığı açıklamada, "Bilgilerimizi aktaracağız, kitap olabilir, konferanslar olabilir... Şehrimizin gelişmesine katkı sunmak için fikirlerimizi sunacağız. İnzivaya çekilmek, kenara gitmek böyle bir anlayışımız yok bizim" ifadelerini kullandı.


En Çok Aranan Haberler