HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kamer Genç ABD'den özel ambülans uçağı ile getirildi, hastaneye kaldırıldı

Pankreas kanseri teşhisiyle bir süredir ABD’de tedavi gören eski CHP Milletvekili (76) Kamer Genç, Sağlık Bakanlığına ait bir Ambülans Uçakla New York’tan İstanbul’a getirildi.

Kamer Genç ABD'den özel ambülans uçağı ile getirildi, hastaneye kaldırıldı

İSTANBUL,(DHA) - Ailenin isteği üzerine görüntülenmesine izin verilmeyen Kamer Genç saat 13.30’da geldiği Atatürk Havalimanı Genel Havacılık terminalinden ambülansla Florance Nightingale Hastanesine kaldırıldı.

Toplam 6 dönem milletvekilliği yapan ve son seçimlerde sağlık sorunları nedeniyle aday gösterilmeyen Kamer Genç, hastalığının başlangıcında Ankara'da özel bir hastanede tedavi görmüş daha sonra da ABD’ye götürülmüştü. CHP'nin eski Tunceli milletvekili Kamer Genç, ilk gidişinde pankreas kanseri teşhisiyle uzun süre ABD'de tedavi gördü. Tedavinin ardından mayıs ayında Türkiye'ye dönen Genç, memleketi Tunceli'de CHP'li milletvekilleri ile seçim çalışmalarına katılmıştı. Ancak hastalığının seyri ağırlaşan Kamer Genç tekrar tedavi için ABD’ye götürüldü. Genç’in tedavisine İstanbul’da devam edilecek.

Kamer Genç Kimdir?

Başarılı bir öğrencilik hayatı geçirdi. Kamer Genç 1960' daAnkara'da Maliye Okulu'na yatılı olarak girdi. Kamer Genç Tunceli Lisesi ve ardından Maliye Okulu'nda okudu. Devamını okumak için tıklayın...

En Çok Aranan Haberler