HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kamer Genç'in eski sevgiliden şok iddia!

Kamer Genç'in eski sevgilisi olduğunu iddia eden Hayal, Genç'le ilgili öyle iddialarda bulundu ki...

Kamer Genç'in eski sevgiliden şok iddia!
Meclis'in en renkli milletvekili Kamer Genç'in başı bu iddialarla ağrıyacak! Genç'in eski sevgilisi olduğunu iddia eden Hayal isimli bir kadın, 'Genç'le Meclis odasında aşk yaşadık' dedi.
Bununla da kalmayan iddia sahibi Hayal, ayrılmak istediği Kamer Genç'in kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. Hayal ayrıca Kamer Genç'in sünnetsiz olduğunu açıkladı.
Beyaz TV Seda Sayan'ın sunduğu Beyaz'ın Sultanı programına katılan Hayal, 'Kendisi beni hala arayıp rahatsız ediyor. İşlerime engel oluyor. Kendisiyle görüşmem için bana baskı yapıyor' diye konuştu.
**MECLİS ODASINDA BİRLİKTE OLDUK**
Genç'le 3 yıllık bir ilişki yaşadıklarını ve kendisiyle manevi oğlum dediği kişiye tuttuğu garsoniyer evinde birlikte olduklarını söyleyen Hayal, 'Kendisi Viagra alıyordu. Meclis odasında da birlikte oluyorduk. Alkol alıyor. Ayrıldıktan sonra beni tehdit etmeye devam etti' dedi.

[Eski sevgiliden şok iddia!](https://www.mynet.com/videolu-haberler "Eski sevgiliden şok iddia!") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")
Mynet Youtube

En Çok Aranan Haberler