HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kamuda yaz atamaları

Kamu kurum ve kuruluşlarıyla bakanlıklarda çok sayıda görevden alma ve atamalar gerçekleşti.

Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararlarına göre Başbakanlık Ekonomik, Sosyal ve Kültürel İşler Başkanlığına, Başbakanlık Müşaviri Kasım Bostan, Başbakanlık Müşavirliğine Ömer Lütfi Bektaşoğlu, Hazine Müsteşarlığı'nda Ekonomik Araştırmalar Genel Müdürlüğüne Kamu Finansmanı Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Rıza Uzunpostalcı, Sigortacılık Genel Müdür Yardımcılığına Murat Kayacın, Sigortacılık Genel Müdür Yardımcılığına Gökhan Karasu, Devlet Destekleri Genel Müdür Yardımcılığına Halit Tutak atandı. İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım ile Balıkesir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Halil Ömer Yalım görevlerinden alındı.

Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına, Ahmet Okur atanırken, Afyonkarahisar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, Alper Sezer, Ankara Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, Konya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenk getirildi.

Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Ayhan Karaca başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda Personel Dairesi Başkanlığına Hüseyin Çumak, Bakanlık Müşavirliğine Muammer Duran atandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşavirleri Sezgin Demircioğlu, Mustafa Keler ile Mehmet Erdal görevlerinden alındı, Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğüne, Bakanlık Müşaviri Mehmet Mustafa Satılmış getirildi. Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığına, Bakanlık Müşaviri Mehmet Latif Çiçek atandı.

Ekonomi Bakanlığı'nda İthalat Genel Müdürlüğüne Kadir Bal getirildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Hasan Kaşıkara, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür Yardımcılığına, Gökhan Yazgı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine Mehmet Gelen atandı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdür Yardımcısı Şeyda Odabaşı görevinden alındı.

MEB Strateji Geliştirme Başkanlığına Veysel getirilirken Genelkurmay Adli Müşavirliği Disiplin Subayı Hava Hâkim Yüzbaşı Bengü Abban ile AYİM Başsavcılığı'ndan Hakim Yüzbaşı Hakan Ali Turgut, Askerî Yüksek İdare Mahkemesi Üyeliğine atandılar.

Askerî Yargıtay Üçüncü Daire Üyeliğinden, Hâkim Albay Ersun Çetin Askerî Yargıtay Üçüncü Daire Başkanlığına getirildi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müşavirliğine Samsun 11. Bölge Müdürü Emin Karaman, Karayolları Genel Müdür Yardımcılığına Adnan Köklükaya, Ulaştırma Bakan Müşavirliğine Bayram getirildi.

ANKA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler