HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kanal D'nin yeni dizileri yaza da damga vuruyor

Kanal D'nin yaz ayında başlayan yeni dizleri izleyicilerini ekrana kilitliyor. Kanal D'nin yaz dizileri: Güneşin Kızları, Yaz'ın Öyküsü ve Kalbim Ege'de Kaldı konularıyla fark yaratıyor.

Kanal D'nin yeni dizileri yaza da damga vuruyor

Kanal D yaz aylarında da izleyicilerini mutlu ediyor. Yaz sezonunun başlamasının ardından Kanal D yaz ayları için hazırlanan dizilerini yayına aldı. Geride kalan sezonda final yapan ve biten dizilerin olması ile Kanal D yaz için üç yeni diziyi yayın akışına ekledi. Yaz'ın Öyküsü, Güneşin Kızları ve Kalbim Ege'de Kaldı dizileri izleyicilerle yaz boyunca Kanal D ekranlarında buluşacak. Yayınlanmaya başladığı günden bu yana Kanal D ekranlarında yayınlanan ve fenomen haline gelen Arka Sokaklar dizisi final yaptı. Öte yandan Güllerin Savaşı, Poyraz Karayel, Alın Yazım ve bir televizyon klasiği olan Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali yaptı ve izleyenleri yeni yayın dönemine kadar bu dizilerden mahrum kalacak. Ara verilen ve yeniden yayınlanması beklenen Beş Kardeş ise ekranlara geri döndü. Kanal D'nin yeni dizileri de izleyenleri ekran başına kitleyecek türden... İşte Kanal D'nin yeni dizileri ve bu dizilere dair bilgiler.

KANAL D HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

YAZIN ÖYKÜSÜ

D Yapım tarafından hazırlanan yapımcılığını E. Ayşe Durmaz'ın üstlendiği, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın yaptığı ve senaryosunu İlker Arslan, Cem Görgeç, Cenk Boğatur ile Gamze Arslan dörtlüsünün yazdığı, müziklerini ise Atakan Ilgazdağ'ın hazırladığı Yazın Öyküsü dizisi yaz aylarında izleyicileri ekran başına kitleyecek. Başrollerini Vildan Atasever, Tansel Öngel ve Ece Çeşmioğlu'nun paylaştığı Yazın Öyküsü'nün kadrosunda ise Çağdaş Onur Öztürk, Tuğçe Açıkgöz, Tarık Ündüz, Deniz Gürzumar, Batuhan Ekşi, Ayşegül İşsever, Zühtü Erkan, İncilay Şahin, Zehra Daştan, Elit Çam, Zeynep Kaçar, Burcu Ergenekon ve Gönül Ülkü yer alıyor. Dizi yetiştirme yurdunda büyüyen ve en büyük motivasyonu özgürleşip, kendi ayakları üzerinde durmak olan Yaz'ın öyküsünü anlatıyor.

GÜNEŞİN KIZLARI

Süreç Film'den İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu'nun yapımcılığını yağtığı, yönetmenliğini Sadullah Celen, senaristliğini ise Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un yaptığı Güneşin Kızları dizisi yaz aylarında ilgiyle izlenecek. Oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı ve Kanat Heparı'nın paylaştığı Güneşin Kızları dizisi Haluk ile Güneş'in evlenme kararı almasının ardından yaşanan beklenmedik olayları konu alıyor.

KALBİM EGE'DE KALDI

Kanal D yaz aylarında keyifli anlar yaşatacak dizisi Kalbim Ege'de Kaldı, bir Ege komedisi olarak dikkat çekiyor. Limon Film'den Hayri Aslan'ın yapımcılığını yaptığı, yönetmen koltuğunda Ömer Uğur ve Eray Koçak'ın oturduğu, senaryosunu ise Gül Abus Semerci'nin yazdığı Kalbim Ege'de Kaldı dizisi ilk bölümünden itibaren ilgi toplamayı başardı. Başrollerini Alper Saldırgan ve Oya Unustası'nın paylaştığı Kalbim Ege'de Kaldı dizisinin oyuncu kadrosunda ise Eren Hacısalihoğlu, Celile Toyon, Şerif Erol, Aslı Omağ, Şebnem Doğruer, Serhat Özcan, Süha Çağrıcı, Nehir Akkoç, Lemi Filozof, Neşem Akhan, Yeliz Akkaya, Selin İleri, Özge Sarıtaş, Leyla Göksün, Onur Özaydın, Ceylin Yüksek, Yağız Yeşiltepe, Atilla Karagöz, Deniz Yağcı, Yiğit Pembe ve Yiğit Gültekin yer alıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler