HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kandıra’da polislere çekiçli saldırı: 5 polis yaralı

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde alınan istihbarat üzerine gittikleri mahallede bir grubun çekiçli saldırısına uğrayan 5 polis yaralandı.

İddiaya göre, cezaevinden firar eden birkaç kişiyi almak için Akdurak Mahallesi Akçakayran mevkiine giden polislere mahalledeki yakınları çekiçle saldırdı.

Olayda yaralanan 5 polis kaldırıldıkları Kandıra Devlet Hastanesi ve M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olayı duyan Kandıra Kaymakamı İsmail Çiçek, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz ve Kandıra Belediye Başkan Vekili Murat Batmaz, Kandıra Devlet Hastanesi'ne giderek olayla ilgili bilgi aldı. Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı bölgede polislere saldıran şahıslara yönelik operasyon başlattı. Birkaç şüphelinin gözaltına alındığı olayla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün soruşturması sürüyor.

Dün akşam da TEM Otoyolu'nun Gaziosmanpaşa mevkiinde, seyir halindeki resmi plakalı bir polis aracına silahla ateş açılmış. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, araca 7 mermi isabet etmişti


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler