HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kapkaççı kovalayan polis memuru çatıdan düştü

Kartal'da bir fabrikanın çatısında kapkaççı kovalayan polis memuru, çatının çökmesi üzerine şüpheliyle birlikte yaklaşık 10 metre yükseklikten fabrikanın içine düştü.

Olayda polis memuru ve şüpheli yaralandı. Polis memurunun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi Murat Sokak'ta bulunan fabrikada meydana geldi. Bir kapkaç olayının failini arayan polis ekipleri, eşgale uyan şahsa dur ihtarında bulundu. Polisin uyarılarına rağmen kaçmaya başlayan şüpheli Bekir S. ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sırasında Murat Sokak üzerindeki kağıt ve pet presleme fabrikasının çatısına çıkan şüpheliyi yakalamak için koşan polis memuru Erdem Şanlı (27) çatıya çıktı. Polis memuru Şanlı, çatıdaki kovalamacada zanlıyı yakaladığı sırada çatı çöktü. Çatının çökmesi sonucu polis memuru Erdem Şanlı ile S., yaklaşık 10 metre yükseklikten fabrikanın içine düştü. Polis memuru ağır, Bekir S., hafif yaralandı.

Erdem Şanlı olay yerine çağırılan ambulansla, Bekir S., ise diğer polisler tarafından Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Erdem Şanlı'nın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis memurunun yaralandığını duyan çok sayıda meslektaşı da hastaneye geldi. Gözaltına alınan Bekir S.'nin emniyet müdürlüğünde yapılan incelemesinde çeşitli suçlardan 55 ayrı kaydının bulunduğu öğrenildi.

Olayı haber alarak fabrikaya gelen işyeri sahibi Önder Kır, işyerinin kapalı olduğunu, polisin kapkaççıyı kovalarken çatıdan aşağı düştüğünü söyledi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri soruşturma başlattı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler