HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kar nedeniyle kapanan yollar

Kayseri-Erciyes karayolu kar yağışı ve tipi sebebiyle ulaşıma kapandı.

Kar nedeniyle kapanan yollar

Karayolları ekipleri, ulaşımın yapılamadığı Kayseri-Erciyes karayolunda kar temizleme çalışmalarına başlarken, Hisarcık beldesiyle Hacılar ilçesinden Erciyes yönüne araç gönderilmiyor.

Hava durumu - 5 günlük sonuçları öğrenin

[

](https://www.mynet.com/flasyogun-kar-yagisi-marmarayi-esir-aldi-110100545738 )

[

](https://www.mynet.com/istanbulda-kar-basladi-110100545770 )

[**

**](https://www.mynet.com/istanbulda-kar-suruculere-zor-anlar-yasatiyor-2692286-myvideo)

Afyonkarahisar-İzmir karayolu kapandı

Afyonkarahisar-İzmir Karayolu'nda etkili olan kar yağışı saat 03.00'den itibaren Ulupınar Mevkii'nde yolun trafiğe kapanmasına neden oldu. Afyonkarahisar-Uşak sınırında bir tırın dorsesinin devrilmesi üzerine trafiğe kapanan yolda çok sayıda araç beklemek zorunda kaldı.

Kar yağışının aralıksız devam ettiği karayolunda Afyonkarahisar- İzmir yönünde yolun trafiğe kapalı kaldığı sürede trafik diğer şeritten açık tutuldu. Sabah erken saatlerinde diğer şeridin de kardan etkilinmesi üzerine ulaşım tamamen kesildi. Karayolları ekiplerinin devrilen TIR'ın dorsesini çekmeye çalıştığı ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptığı belirtildi. Otobüs ve otomobillerinde mahsur kalanların yolun açılması için araçlarında bekletiliyor.

Konya'da dün akşam etkili olan sağanak yağmur bu sabaha karşı saat 03.00 sıralarıda yerini kara bıraktı. Etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle Konya-Afyonkarahisar Karayolu'nda ulaşım zaman zaman aksadı. Kar ve buzlanma nedeniyle de Konya-Ankara Karayolu'nda 5 araç yoldan çıkarak devrildi. Araç sürücüleri kazaları hafif sıyrıklarla atlatırken, yoğun kar yağışları görülen güzergahlarda polis, sürücüleri araçlarına zincir takmaları konusunda uyardı. Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne ait kar kürüme araçları ile yolları açma çalışmalarına devam ediyor.

AA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler