HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kar sadece mola verdi

Hava durumu 20 Ocak Çarşamba raporlarına göre başta İstanbul, Ankara, Bursa, Eskişehir, Zonguldak, Düzce, Kütahya ve Kocaeli olmak üzere kar yağışı bir günlük mola veriyor.

Kar sadece mola verdi

Meteorolojiden gelen son rapor ise korkuttu. Kar yağışı 22 Ocak cuma günü tekrar geliyor. Sıcaklık değerleri ise mevsim normallerinin çok altına inecek.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

HAVA DURUMU YURT GENELİNDE NASIL?

Hava durumu son meteoroloji bilgilerine göre ülkemizin doğu kesimleri ile zamanla Ege ve Batı Akdeniz, akşam saatlerinden sonra Marmara'nın güneyi, İç Anadolu'nun batısı ve Bolu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

SICAKLIK 6 DERECE BİRDEN DÜŞÜYOR!

Doğu kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı, kuzeybatı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı, güneydoğuda güney ve güneybatı, güneybatı kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU KARA 1 GÜNLÜK MOLA!

İstanbul hava durumu için korkutan açıklama, kar tekrar geliyor. Bugün ara veren kar yağışı 22 Ocak Cuma tekrar başlayacak ve haftasonu boyunca devam edecek. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinin çok altında olacak.

İstanbul hava durumu için bugün en yüksek sıcaklık değeri 5 derece olacak. Cuma gününden itibaren ise kar yağışı devam edecek.

Ankara'da bu gece ve yarın kar yağışı bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara’da bu gece yarısı başlayacak kar yağışının yarın akşam saatlerine kadar il genelinde etkili olması ve 10 cm civarında yüksekliğe ulaşmasının tahmin edildiğini açıkladı.

Kar yağışı sebebiyle meydana gelecek buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler