HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kar yağışı başlayacak mı?

Kuzey Yarıküre'de ABD çok çetin kış koşullarını yaşıyor. Peki, sıcaklıkların çok düştüğü Türkiye'de de benzer durum görülecek mi?

Kar yağışı başlayacak mı?

Türkiye'de henüz çok yoğun kar yağışı beklenmiyor. Çünkü, Avrupa henüz ABD kadar soğumadı. Yağışlar kesildi. NTV'nin haberine göre batı bölgeleri yüksek basıncın etkisiyle Batı Karadeniz'den başlayarak Marmara ve Kuzey Ege'de hafta boyu hatta önümüzdeki haftanın ilk günleri kuvvetli poyrazlar görülecek. Bu rüzgar yağışın etkisini azaltırken taşıdığı soğuk havayla sıcaklıkları daha da düşürecek.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Hissedilen sıcaklık düşücek

Batı bölgelerde yağış etkisini kaybetti. Soğuk hava etkisini hafta sonuna kadar sürdürecek. Marmara'da haftasonu havalar ısınacak. Batı bölgeler, kuvvetli sağanak etkisi altına girecek. Pazar ve pazartesi günleri yağışlar etkili olacak.

Marmara'da salıdan itibaren sıcaklıkların kuzeyden itibaren etkili bir şekilde azalması bekleniyor.

BAZI İDO SEFERLERİ İPTAL

Bandırma ile İstanbul arasında yapılan deniz otobüsü seferleri hava muhalefeti sebebiyle iptal edildi.

Marmara denizindeki şiddetli fırtına sebebiyle saat 09:50'de Bandırma-Yenikapı-Bostancı arasında yapılması planlanan deniz otobüsü seferi iptal edildi. Yer yer 3 metreyi bulan dalgalar sebebiyle balıkçı gemileri de limana sığındı.

Balıkçılar, fırtına sebebiyle feribot seferlerinin yapılamadığını, balıkçı teknelerinin de balık tutmak için denize açılamadığını belirterek, "Hava böyle giderse balıkçılar denize açılamaz. Bu da balık fiyatlarının yükselmesine yol açar" dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler