HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karaköy'de yangın paniği

Karaköy'de bir işyerinde çıkan yangın büyük panik yarattı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Beyoğlu'nda bir iş yerinde çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında maddi hasar oluştu.

Yangın, Karaköy Perşembe Pazarı Sarızeybek Sokakta saat 16.00 sırlarında beş katlı binanın birinci katındaki musluk montaj atölyesinde meydana geldi. İş yerindeki paketleme malzemesinde kullanılan naylonlar, henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Dumanları fark eden iş yeri sahibi Kazım Tan ve çalışanlar, kendilerini sokağa attı. Çevredeki vatandaşlar ve iş yeri sahibi durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Dumanlar, kısa sürede metrelerce yükselerek bütün çevreyi sardı. Çevredeki esnaf kısa süreli panik yaşarken, dumandan etkilenmemek için bazı vatandaşlar ağızlarına maske taktı.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Çevredeki esnaf çalışmaları meraklı gözler ile izledi.

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken işyerinde maddi hasar oluştu. Sokak içerisinde bulunan esnaf Celal Aksoy, "Vakum makinesinden yangın çıkıyor, biz de itfaiyeyi çağırdık, durum bu. ölen ya da yaralanan kimse yok. sadece maddi hasar var" diye konuştu. (DHA)


En Çok Aranan Haberler