HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kartal'da 15 dakikalık yağış felç etti

Diğer ilçelerde tek damla yağış yokken İstanbul Kartal'da etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti.

Yaklaşık 15 dakika süren yağış nedeniyle ulaşım durma noktasına geldi.

E-5 Karayolu'nda yaklaşık 15 dakika süren aşırı yağışın ardından ulaşım neredeyse durma noktasına geldi. Kartal-Kadıköy istikametinde araçlar güçlükle ilerliyor, zaman zaman trafikte kilitlenmeler oluyor.

Köprü altlarında ise manzara daha da kötü. Su birikintilerini açmak için Kartal İtfaiyesi ve çevre ilçelerdeki itfaiyelerden takviye istendi.

Ev ve işyerlerini su bastığına dair bir ihbar yok ama araçlarında mahsur kalanların olabileceği iddia edildi.

E-130 40 DAKİKA ULAŞIMA KAPANDI

Öte yandan Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Kent Meydanı ve Kültür Merkezi inşaat alanındaki depolarda çıkan yangın E-130 karayolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu.

Yangın, saat 11.45 sıralarında başladı. Aynı zamanda İzmit-Yalova yolu olan ve Karamürsel İlçesi'nin içinden geçen E-130 karayolu kenarında bir süre önce Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı Kent Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatının depolarında bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü.

İçinde çok miktarda yalıtım malzemesi olan elyafların bulunduğu depolar Karamürsel İtfaiyesi'nin müdahalasine rağmen alev alev yandı. Çevre ilçe itfaiyelerinden de takviye istendi. Yangın nedeniyle E-130 karayolunun Yalova istikameti ulaşıma kapandı. Yangın, yaklaşık 40 dakika sonra kontrol altına alınırken yol da ulaşıma açıldı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler