HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kasap dükkanındaki et hırsızlığı kamerada

PENDİK  Kurtköy'de  4 kişi sabah saatlerinde kapısını levye ile açtıkları kasap dükkanından 300 kilo et çalarak kaçtılar.

Kasap dükkanındaki et hırsızlığı kamerada

ANIL UÇAN/İSTANBUL(DHA) PENDİK Kurtköy'de 4 kişi sabah saatlerinde kapısını levye ile açtıkları kasap dükkanından 300 kilo et çalarak kaçtılar. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz salı günü Kurtköy’deki bir kasap dükkanına saat 07.00 sıralarında araçla gelen maskeli 4 soyguncu, iş yerinin kapısını levye ile kırdıktan sonra içerideki toplam 300 kilo ağırlığındaki dana, kuzu, tavuk etlerini geldikleri araca yükleyerek kaçtılar. Etlerin yanı sıra kaasap bıçaklarını da alan soyguncular aranıyor.

Hırsızlık olayını sabah işyerini açmak geldiği dükkanında fark eden Güral Coşkun, karşılaştığı manzara karşısında hemen polise başvurdu. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Güral Coşkun, ” 4 kişilik hırsız grubu araçlarıyla işyeri kapımıza geri geri yaklaşıyorlar. İlk önce levye yardımıyla kapıyı açıyorlar. Zaten görüntülerde net bir şekilde belli oluyor. Daha sonra eti muhafaza ettiğimiz dolabın kapısını açarak yaklaşık mali değeri 15 bin lira olan 6 kuzu, 2 tane dana butu, sucuk ve et parçalarını çaldılar. Bu ilk defa başımıza geliyor. Biz dükkana geldiğimiz zaman kapı açıktı. Arkamda bulunan dolabın kapısı açıktı” dedi.

(FOTOĞRAF)

Kasap dükkanındaki et hırsızlığı kameradaKasap dükkanındaki et hırsızlığı kameradaKasap dükkanındaki et hırsızlığı kameradaKasap dükkanındaki et hırsızlığı kamerada

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler