HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayıp kişiyi 9 gündür sokak sokak arıyorlar

Trabzon'da 9 gün önce çıktığı evine bir daha dönmeyen ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen mobilyacı Niyazi Çavdar (50), polis ve ailesinin sokak sokak aramalarına rağmen bulunamadı.

Yeni Cuma Mahallesi'nde oturan Çavdar, 9 gün önce eşi Mevlüde Çavdar'a, dayısının oğlunun dükkanına gittiğini söyleyerek evden ayrıldıktan sonra bir daha evine dönmedi. Ailesi tarafından telefonla aranan Niyazi Çavdar'ın telefonu yaklaşık 15 dakika açık kaldıktan sonra kapandı. Bundan sonra kendisinden bir daha haber alamayan ailesi, hayatından endişe ederek Çarşı Polis Merkezine kayıp müracaatında bulundu.

Niyazi Çavdar'ın bulunması için Trabzon Cumhuriyet Savcılığına da müracaat eden Çavdar ailesi, kaybolan Çavdar'ı aramaya başladı. Polisin arama çalışmalarına rağmen Çavdar ailesi ve akrabaları da her gün yaklaşık 30 kişi bir araya gelerek, gruplar halinde Niyazi Çavdar'ın gidebileceği alanlarda arama yapıyor.

Tüm aramalara rağmen Niyazi Çavdar'a ait herhangi bir bulguya ulaşamayan ailesi, daha önce de intihar teşebbüsünde bulunan Niyazi Çavdar'ın hayatından endişe ediyor.

Kayıp Niyazi Çavdar'ın eşi Mevlüde Çavdar, eşinin, ailesine düşkün bir insan olduğunu belirterek, "Hiç böyle bir şey sezmedim eşimden. Psikolojik tedavi görüyordu ama ilaçlarını da kullanmak istemiyordu. 3 kızımla ve ailece her gün ağlıyoruz. Ailece perişan olduk, eşimin bir an önce bulunması için herkesin desteğini bekliyoruz" dedi.

Niyazi Çavdar'ın küçük kardeşi Fethi Çavdar da ağabeyinden böyle bir şey beklemediğini söyleyerek, "9 gündür 30 kişi toplanıp ağabeyimin gidebileceği her yere bakıyoruz. Her sokağa, ıssız yerler ve metruk binalar dahil her yere bakıyoruz. Polis de arıyor ama en küçük bir ize rastlamadık. Tek umudumuz güvenlik kuvvetlerimiz ve adli makamlar" dedi.

Fethi Çavdar, kaybolan ağabeyi Niyazi Çavdar'ı görenlerin polise haber vermesini ya da kendisine ait 0535 291 54 05 numaralı telefonu aramasını istedi. (AA)

En Çok Aranan Haberler