HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayserili şehit Hüsyin Danacı yaralandıktan sonra görevine dönmüş

Şırnak'ta şehit düşen polis memuru 28 yaşındaki Hüseyin Danacı'nın, 3 ay önce yaralandığı 1 ay önce ise yeniden görevine döndüğü öğrenildi.

Kayserili şehit Hüsyin Danacı yaralandıktan sonra görevine dönmüş

Şırnak'ta dün akşam saatlerinde PKK'lı teröristlerin roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırısı sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Hüseyin Danacı için bu sabah uğurlama töreni düzenlendi.

Sokağa çıkma yasağı ve operasyonun sürdüğü Şırnak'ta, dün akşam kent merkezi Vatan Caddesinde PKK'lı teröristlerin roketatarlı ve silahlı saldırısı sonucu 2 silah arkadaşı ile birlikte yaralanan polis memuru Hüseyin Danacı kaldırıldığı Şırnak Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Şehit polis memuru için 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında uğurlama töreni düzenlendi.

Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Çakırsöğüt 1'inci Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan, Emniyet Müdürü Celal Sel, şehidin silah arkadaşları ve geçici köy korucularının katıldığı törenin ardından şehit polis memuru Hüseyin Danacı'nın cenazesi memleketi Kayseri'ye gönderildi.

YARALANDI GÖREVİNE DÖNDÜ

Şehit Hüseyin Danacı'nın 3 ay önce düzenlenen operasyonlar sırasında koluna isabet eden roket parçası nedeniyle yaralandığı ve 2 ay tedavi gördüğü belirtildi. Tedavisinin ardından 28 gün önce Şırnak'ta görevine yeniden başlayan Hüseyin Danacı'nın ağabeyi Fazlı Danacı'nın da Van'da polis memuru olduğu belirtildi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler