HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kaza geçiren CHP eski milletvekili Enver Öktem hayatını kaybetti

TBMM 22. Dönem CHP İzmir Milletvekili Enver Öktem, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Enver Öktem kimdir?

Kaza geçiren CHP eski milletvekili Enver Öktem hayatını kaybetti

22. Dönem CHP İzmir Milletvekili Enver Öktem, geçirdiği trafik kazası sonucu sevk edildiği Ankara Güven Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Konuyla ilgili Güven Hastanesinden yapılan açıklamada, "TBMM 22. Dönem Milletvekili Sayın Enver Öktem geçirdiği araç içi trafik kazası sonrası ilk müdahalesi başka bir hastanede yapılarak hastanemizin acil servisine saat 13.30'da bilinci kapalı, hipoksik kalmış ve solunum cihazına bağlanmış olarak getirilmiştir. Yapılan ilk tetkik ve muayenesinde ciddi ve yaygın beyin kanaması, her iki akciğerde kan ve hava toplanması saptanmış, yoğun bakım ünitesine alınarak tedavisine başlanmıştır. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Sayın Enver Öktem'i saat 15.15'te kaybetmiş bulunmaktayız” ifadelerine yer verildi.

ENVER ÖKTEM KİMDİR?

1957 yılında doğdu. Annesinin adı Nazife, babasının adı ise Hasan'dır. Öğretmen ve Sendikacı olan Öktem, Disk Genel Başkan Yardımcılığı ve OLEYİS Genel Başkanlığı yapmıştı. 22. dönem İzmir Milletvekilidir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler