HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kazada ölümden kaçış kamerada

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, Gamze Özcan'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkan otomobil, savrulup kaldırıma çıktı.

Bu sırada kaldırımda yürüyen bir kişi otomobilden kaçıp, son anda ölümden kurtuldu. Kimliği öğrenilemeyen kişinin birkaç adımla ölümden kurtuluşu yakındaki işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Yeşillik Caddesi'ndeki Karabağlar Belediyesi hizmet binası yakınlarında meydana geldi. Konak'tan Gaziemir yönüne giden Gamze Özcan, yönetimindeki 09 L 7829 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkıp savrulan otomobil önce yan yola geçti, bu sırada kaldırımda yürüyen ve kimliği öğrenilemeyen bir kişi, üzerine doğru gelen otomobili fark edince koşarak kaçmayı başardı. Hızlı olduğu görülen otomobil ise yol kenarında bekleyen Hüseyin Serbest'e çarptıktan sonra aydınlatma direğine çarparak durdu. Bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülenen kazada, son anda ölümden dönen kişinin ise hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ettiği görüldü. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri, hafif yaralanan Hüseyin Serbest'i ambulansa İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı, otomobil sürücüsü Özcan ise poliste ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

Emniyet yetkilileri, sürücülerin hız yapmaması ve trafik kurallarına uymaları konusunda dikkatli olmalarını istedi. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler