HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Keban Barajı'ndan dev turna balığı çıktı

Elazığ'daki Keban Baraj Gölü'nde yakalanan 2 metre 25 santimlik dev turna balığı görenleri şaşırttı.

Keban Barajı'ndan dev turna balığı çıktı

ELAZIĞ (İHA) - Vatandaşların cep telefonları ile hatıra fotoğrafı çektirdiği dev balık, balıkçılar çarşısında görücüye çıktı. Balığın cinsiyetinin erkek, medeni halinin ise dul olarak yazılması dikkat çekti.

Keban Baraj Gölü'nde balıkçıların yakaladığı dev turna balığı Elazığ Balıkçılar Çarşısı'nda görücüye çıktı. 143 kilo ağırlığında 2 metre 25 santim boyundaki balığa satıcılar ilginç bir kimlik bilgisi yapıp yapıştırdı. Kimlik bilgileri arasında, yakalanan balığın dul cinsiyetinin erkek, adının balık, soyadının ise Turna olduğu yazıyor. Balığı satın alan Balıkçı Aydın Taşkın, "Gece arkadaşlar tarafından yakalandı. Dev turna balığı 143 Kilo geliyor. 2 metre 25 santim Elazığ'ın en sevilen balığı. Kırmızı et fiyatları artınca halk beyaz ete yöneldi. Balık tercih ediliyor" dedi.

Balığın önünde vatandaşlar cep telefonları ile hatıra fotoğrafı çektirirken dev balık, kilosu 15 TL'den önümüzdeki günlerde satışa çıkacak. Dev balığı gören çocuklar, ilk kez bu kadar büyük balık gördüklerini belirtti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler