HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kendisini silahla yaralayan şüpheliye gazete ilanıyla tepki

İşadamı, kendisini silahla yaraladığını iddia ettiği şüpheli iş adamına, gazete ilanı vererek tepki gösterdi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde iş adamı, kendisini silahla yaraladığını iddia ettiği şüpheli iş adamına, "Ben ölmedim, adeta yeniden doğdum ama sen dünyada ve ahirette vicdanınla baş başa kalacaksın" yazılı gazete ilanı vererek tepki gösterdi.

Sac ticareti yapan Ahmet Büyükemirusta, 1 Ağustos'ta Meydanbaşı Camisi'ne namaz kılmaya gittiği sırada uğradığı silahlı saldırıda boynundan yaralandı. Tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen Büyükemirusta, saldırgana tepki amacıyla gazeteye ilan verdi.

Tedavisiyle ilgilenen özel hastanenin görevlileriyle bazı yetkililere teşekkür eden Büyükemirusta, ilanda kendisini vurduğunu ileri sürdüğü iş adamı Şevki D'ye yönelik şu ifadeleri kullandı:

"Böyle acı olay sonrası dostlarımın, arkadaşlarımın, yakınlarımın, tanıyan-tanımayan çok sayıda vatandaşımızın ilgisine ve iyi dileklerine mazhar oldum. Ben ölmedim, adeta yeniden doğdum ama sen dünyada ve ahirette vicdanınla baş başa kalacaksın. Belki de bir değil, bin kez öleceksin. Bu, yaptığının yanına kar kalmayacağını, yüce adaletin er geç seni bularak gerekli cezayı vereceğine inancım sonsuzdur. Ben her zaman olduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti hakimlerine, savcılarına, polisimize, jandarmamıza güveniyorum."

İlanın yerel gazetelerde yayımlanmasının ardından aranan şüphelinin yakınları da reklam panosuna "Kul hakkı yemedi, çocuklarına da yedirmedi" yazılı afiş astırdı.

Ereğli'de bir süre önce iflas ettiği ileri sürülen Ahmet Büyükemirusta, 1 Ağustos'ta Meydanbaşı Camisi'ne namaz kılmaya gittiği sırada yanına yaklaşan kişi tarafından silahla vurulmuştu. Büyükemirusta'nın, polise kendisini Şevki D'nin vurduğunu söylemesi üzerine şüpheliyi arama çalışması başlatılmıştı. (AA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler