HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kesilen boğa traktör vincinde taşındı

Sivas'ta, kesileceği sırada boynundaki zinciri kopararak kaçan kurbanlık boğa, 7 uyuşturucu iğne vurulduktan sonra yakalanabildi.

Kesilen boğa traktör vincinde taşındı

Alınan bilgiye göre, Ata Sanayi'de bir dükkanda kesilmek istenen kurbanlık boğa, boynuna bağlanan zinciri kırarak kaçtı. Şehir trafiğine giren ve bir dükkanın camını kıran gözü bağlı boğa, yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki Kongre Lisesi bahçesine duvardan atlayarak, girdi. Atladığı sırada ayağından ve vücudunun bazı yerlerinden yaralanan boğayı etkisiz hale getirmek için belediye ekipleri, 7 kez uyuşturucu iğne vurdu. Boğa, yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından etkisiz hale getirildi.

Okul bahçesinde hisse sahipleri tarafından kesilen kurbanlık boğa, bir traktörün arkasındaki vince asılarak Ata Sanayi'ne taşındı. Bazı vatandaşlar, traktörün arkasında taşındığı sırada boğanın başının yerde sürünmesine tepki gösterdi.

Kurbanlık boğanın hisse sahiplerinden Yılmaz Coşkun, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Dükkana bağlamıştık, zinciri kopardı, ondan sonra kaçtı. Ata Sanayi'den Kongre Lisesi'ne geldi. Belediyeden arkadaşlar iğne vurdular ve sonra kestik" diye konuştu.

Boğayı yakalamak için 2 saat uğraştıklarını anlatan Coşkun, "Maraton gibi peşinden koştuk. Esnaf arkadaşımızın dükkanının camı kırıldı. Bizim dükkana da zarar verdi" dedi. (AA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler