HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Khloe Kardashian, Kim Kardashian'ı tahtından etti

Kim Kardashian'ın kardeşi Khloe Kardashian verdiği pozlarla gündeme bomba gibi düştü. Complex dergisine özel hayatıyla ilgili de konuşan Khloe Kardashian eski eşini çok özlediğini eklemeden geçemedi

Khloe Kardashian, Kim Kardashian'ı tahtından etti

Yaptıklarıyla, giydikleriyle, skandallarıyla, aşk hayatlarıyla gündemden düşmeyen Kardashian ailesi bu kez Khloe Kardashian ile magazin gündeminde yer alıyor. Complex dergisine verdiği cesur pozlarla adından söz ettiren Khole Kardashian özel hayatıyla gündem oluşturacak açıklamalarda bulundu. Kalçalarıyla yıllardır gündemde olan Kim Kardashian'ın yeni rakibi kardeşi Khloe Kardashian oldu. Complex dergisinin Ağustos/ Eylül ayı için objektif karşısına geçen Khloe Kardashian "bugüne kadar verdiğim en seksi pozlar" diye konuştu. Khloe Kardashian, kısa bir evlilik yaşadığı Lamar Odom hakkında da "O bugüne kadar tanıdığım en harika insanlardan biri" diye konuştu. Kardashian, uyuşturucu kullandığı için evliliğini sonlandırdığı eski kocasını özlediğini de gizlemedi. Khloe Kardashian "Onu her gün özlüyorum. Onunla birlikte geçirdiğim zamanı özlüyorum" diye konuştu. Konsept danışmanlığını Kim Kardashian'ın yaptığı dergide, Khloe Kardashian'ın verdiği pozlar photoshoplu bulundu. Khole Kardashian sosyal medya hesabından orjinal ve rötuşlu fotoğrafları yanyana yayınlayarak eleştirilere cevap verdi.

KHOLE KARDASHIAN'IN VERDİĞİ POZLAR İÇİN TIKLAYIN

KHLOE KARDASHIAN KİMDİR?

Khloé Alexandra Kardashian 31 yaşında.Amerikalı televizyon kişiliği. Ablası ünlü model ve stilist olan Kim Kardashian'dır. En çok Keeping Up with the Kardashians adlı reality showa çıkması ile bilinmektedir. Ermeni, İskoç ve Hollanda asıllıdır. 2009 yazında LA Lakers'da forma giyen profesyonel basketbolcu Lamar Odom evlenmiş, kısa süre sonra da boşanmıştır. 1.78 boyundaki Khloe Kardashian’ın üvey babası olan Bruce Jenner, geçen aylarda cinsiyet değiştirerek Caitlyn Jenner adını aldı.
27 Haziran 1984'te doğan Khloe Kardashian, Kris ve Robert’ın en küçük kızlarıdır. Los Angeles Lakers’ta oynayan ünlü NBA yıldızı Lamar Odom’la evlenmiştir. Trafik suçlarının genelini kapsayan “DUI” adı verilen çeşitli sebeplerden dolayı uygunsuz araba sürme suçundan dolayı 2007 yılında tutuklanmıştır. Kardeşleri gibi “D-A-S-H” butiği yönetiminde söz sahibi olan Khloe Kardashian, Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele organizasyonu kapsamında gerçekleştirilen “Kürk Giymektense Çıplak Olmayı Tercih Ederim” adlı kampanya için çıplak pozlar vermiştir. Ayrıca Khloe Kardashian’nin yer aldığı yarışmalardan biri de “The Celebrity Apprentice”tir. Keeping Up with the Kardashians (Türkçe karşılığı: Kardashianlara Ayak Uydurmak) E! televizyon kanalında 14 Ekim 2007 tarihinden beri yayınlanmakta olan bir ABD’li reality televizyon dizisidir. Kardashianları dünyaya tanıtan bu dizinin 6. sezonunun 12 Haziran 2011 Pazar günü başlamıştı. Ayrıca E! kanalı gelecek sezon için hangi Reklam kampanyasının kullanılmasına yönelik bir anket düzenlemiştir, anketin sonucuna göre reklam belirlenmiştir.

Keeping Up with the Kardashians dizisinin konusu ise genellikle düzensiz olan ev halkına ait yaşamlarını kayıt altına aldıran tabloid bir başkahraman olan Kim Kardashian ve onun renkli ve karışık ailesi (üveybabası Bruce Jenner’ı da içeren) gerçek hayatı konu alır. Ekrana yansıdığı kadarıyla aile üyelerinin araları sıklıkla açık (kavgalı) olmasına rağmen, sonunda daima biri bir diğerini destekler ve tartışma sona erer.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler