HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu: Davutoğlu çocuk gibi mızmızlanmayı bırakıp...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'daki Çağlayan Adliyesi'nde Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit olmasının ardından Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu: Davutoğlu çocuk gibi mızmızlanmayı bırakıp...

ANKARA(ANKA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'a Allah'tan rahmet dileyerek, "Yaşadığı her başarısızlığın ardından CHP'yi suçlaması bile, bulunduğu koltuğun Davutoğlu'na ne kadar büyük geldiğini göstermektedir. Davutoğlu'nu artık bir çocuk gibi mızmızlanmayı bırakıp, bulunduğu makama yakışır şekilde davranmaya davet ediyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çağlayan Adliyesi'ndeki rehine krizinin ardından Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın hayatını kaybetmesine ilişkin olarak Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu. Görevi başında şehit düşen savcı Kiraz'a Allah'tan rahmet dileyen Kılıçdaroğlu, kederli ailesi ve tüm Türkiye'ye başsağlığı dileklerini iletti. Bu vahim olayın daha da vahim sonuçları olmaması için halkı sükunete ve sağduyuya davet ettiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Yaşadığı her başarısızlığın ardından CHP'yi suçlaması bile, bulunduğu koltuğun Davutoğlu'na ne kadar büyük geldiğini göstermektedir. Davutoğlu'nu artık bir çocuk gibi mızmızlanmayı bırakıp, bulunduğu makama yakışır şekilde davranmaya davet ediyorum. Şehit savcımızın eşine ve İstanbul Başsavcısı'na telefonda söylediğim gibi; yapılan saldırının hesabını sormak boynumuzun borcudur" ifadelerini kullandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler