HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu ve Akşener'in katıldığı şehit polis Nefize Özsoy'un cenazesinde arbede

Midyat'taki saldırıda şehit olan polis Nefize Özsoy, Edirne Selimiye Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener'in katıldığı cenazenin sonunda gerginlik yaşandı.

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı araçla saldırıda şehit olan polis memuru Nefize Özsoy'un cenazesi Edirne Selimiye camsinde kılındı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP genel başkan adaylarından Meral Akşener de şehit Nefize Özsoy cenazesine katıldı.

Meral Akşener şehidin babası Musatafa Çetin'e sarılarak gözyaşı döktü. Kemal Kılıçdaroğlu şehidin ailesine başsağlığı diledi. Kılıçdaroğlu'na milletvekilleri ve CHP'li yöneticilerden oluşan kalabalık bir CHP'li grubun da eşlik etmesi dikkat çekti. Kılıçdaroğlu cenaze namazında şehidin babası Mustafa Çetin ve CHP'li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile yan yana saf tuttu.

İMAM, ATATÜRK DEDİĞİNDE ALKIŞ SESİ DUYULDU

Cenazede hocanın dua yaptığı esnada Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adı anılınca camide alkış sesi yükseldi. Alkışlar sırasında hocanın duası yarıda kesildi, sesin bittiği andan itibaren hoca duasına devam etti.

GERGİNLİK ÇIKTI

Özsoy'un cenaze namazının ardından gerginlik yaşandı. Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan'ın bugün için özel olarak görevlendirdiği bir grup genç ile cenazeye katılanlar arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma arbedeye dönüştü.

Kemal Kılıçdaroğlu cenaze namazında şehidin babası Mustafa Çetin ve CHP'li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile yan yana saf tuttu.

Cenazeye katılan Meral Akşener şehit ailesiyle beraber gözyaşı döktü

Vezneciler'de yaşanan bombalı saldırıda şehit olan polislerden Kadir Cihan Karagözlü ve Gökhan Topçu için önceki gün Fatih Camisi’nde düzenlenen törende, bir şahıs protokol bölümüne girip

ATANAMAYINCA POLİS OLDU

Mardin'in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen terör saldırısında şehit olan 32 yaşındaki polis memuru Nefize Özsoy’un, sınıf öğretmenliğinden mezun olmasına rağmen, atanamayınca

ŞEHİT BABASI İSYAN EDİP AĞLADI: YA BİR DE BENİ DÜŞÜNÜN

Şehit polis memuru Nefize Özsoy’un anne, babası ve eşinin gözü önünde çıkan kavga ortamı gerdi. Şehit babası Süleyman Çetin, "Ya bir de beni düşünün, ne demek bu ya" diyerek ağlayıp isyan etti. Bu sözler üzerine şehit yakınlarıyla cenazeye katılanlar, gözyaşlarına hakim olamadı.
Polis ekiplerince çıkan arbedenin güçlükle önlenmesinin ardından şehidin annesi Hafize ve babası Süleyman Çetin ile eşi Cumhur Özsoy, cenazeye katılanlarla birlikte Şehir definin yapılacağı Şehir Mezarlığı’na gitti.

Şehit polis Nefize Özsoy, burada gözyaşlarıyla toprağa verildi. Tabutun sarıldığı ay- yıldızlı bayrak ailesine teslim edildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler