HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kılıçdaroğlu ve Şahin’den Destici’ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün trafik kazası geçiren Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Baestşkanı Mustafa Destici’yi hastanede ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, geçirdiği trafik kazasında yaralanan BBP Genel Başkanı Destici’yi tedavi gördüğü Atatürk Hastanesi’nde ziyaret etti. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Destici’nin sağlık durumunun iyi olduğunu yarın taburcu olacağını belirtti.

Destici’nin bir diğer ziyaretçisi hükümet adına AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin ve Salih Kapusuz oldu. Çıkışta konuşan Şahin, Destici’nin sağlık durumunda bir problem olmadığının altını çizdi. Kılıçdaroğlu gibi Şahin de Destici’nin yarın taburcu olacağını kaydetti. Araçların medeni ihtiyaç haline geldiğini belirten Şahin dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Öte yandan Destici’nin gün boyu ziyaretçileri eksik olmadı. Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Abdulhamit Kayıhan Osmanoğlu da Desticiyi hastanede ziyaret etti.

(CİHAN)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler