HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kilis'te askeri araç kaza yaptı: 2 şehit, 5 yaralı

Suriye sınırındaki Kilis'in Elbeyli ilçesinde bulunan Havuzluçam köyü mevkiinde, askeri kamyonet ile kamyon çarpıştı. Meydana gelen kazada 1 uzman çavuş şehit olmuş, 1'i astsubay 6 kişi de yaralanmıştı. Son dakika habere göre, hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan astsubay tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Kilis'teki kaza, öğleden sonra Kilis- Elbeyli karayolunun 18'inci kilometresinde meydana geldi.

FIRAT KALKANI HAREKATI'NDA GÖREVLİLERDİ

Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde Suriye'de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda görevli oldukları belirtilen ve konuşlu oldukları karakola dönen 30 yaşındaki Astsubay Şevket Alnıdelik yönetimindeki 27 L 1683 plakalı askeri kamyonet, Havuzluçam Köyü yakınlarında karşı yönden gelen 47 yaşındaki Süleyman Temizkan'ın kullandığı 31 ZB 251 plakalı kamyon ile çarpıştı.

29 YAŞINDAKİ PİYADE UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU

Kazada, askeri araçta bulunan 29 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Ömer Çintay şehit olurken, araç sürücüsü Astsubay Şevket A. ile kamyon sürücüsü Süleyman Temizkan ile yanında bulunan Mehmet Ünal, Deniz Temizkan, Mehmet Temizkan ve Ahmet Temizkan yaralandı. Kaza ihbarının ardından olay yerine çok sayıda asker ile sağlık ekibi sevk edildi.

ASTSUBAY KURTARILAMADI!

Kaza sonrası yaralı olarak Kilis Devlet Hastanesine kaldırılan 30 yaşındaki Piyade Astsubay Şevket Alnıdelik, acil serviste yapılan ilk müdahalesinin ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Akşam saatlerinde fenalaşan Astsubay Alnıdelik, kazadan yaklaşık 5 saat sonra şehit oldu.

Otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna gönderilen Astsubay Şevket Alnıdelik'in naaşı yarın yapılacak tören sonrası memleketi Samsun'a gönderileceği öğrenildi.

DHA/İHA


En Çok Aranan Haberler