HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kiraz Mevsimi 11. Bölümü İle Ekrana Geldi

Ayaz ve Mete tarafından iş hayatındaki zaferlerini kutlamak için Kiraz Mevsimi 11. bölümde düzenlenen partide sürpriz gelişmeler yaşandı. Kiraz Mevsimi son bölüm izleyenleri yine ekran başına kitledi.

Kiraz Mevsimi 11. Bölümü İle Ekrana Geldi

Fox Tv'nin sevilen dizisi Kiraz Mevsimi 11. bölümüyle ekrana geldi. Mete ve Ayaz arasındaki buzların eriyeceği bu akşamki bölümde parti zamanıdır. Ancak bu partiye kızlar sürprizleriyle gelirler ve itiraflar başlar... Merakla beklenen dizi bu akşam ekrana geldi. Saat 20.15'te yayınlanacak Kiraz Mevsimi yeni bölümü aşağıda yer alan bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Ayaz ve Mete arasındaki dostuk eski günlerinden çok uzaktır. Bu durum her ikisini de oldukça üzmüştür. Kiraz Mevsimi 11. bölümde aşk acısı çeken Ayaz ve Mete birbirlerine destek olmaya başlarlar. Artık her şeyi bir tarafa bırakıp işlerine yoğunlaşırlar ve bu yoğunlaşma kaybettikleri çok önemli bir projeyi geri kazanmalarını sağlar. Bu başarı kutlanmaya değerdir ve bu kutlama Mete'nin evinde gerçekleştirilir.

Kiraz Mevsimi yeni bölümde düzenlenen parti sürprizlere gebedir. Öykü ve Şeyma, aralarında ittifak yaparlar. Her şeye yeniden başlamayı isteyen ikili Ayaz ve Mete'nin gönlünü kazanmak için yeni yollar aramaya başlarlar. Partinin olacağını öğrenmeleriyle birlikte partiye girmek için plan yaparlar ve kılık değiştirirler. Ardından ise yapacakları büyük itiraflarıyla Ayaz ve Mete'nin karşısına dikilirler.

KİRAZ MEVSİMİ 11. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


En Çok Aranan Haberler