HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kırıkkale'de havai fişekli gösteri

KIRIKKALE'de Ak Parti adayı Mehmet Saygılı'nın seçimi kazanmasından sonra partililer, kadın kolları seçim bürosu önünde havai fişek gösterisinde bulundular.

Kırıkkale'de havai fişekli gösteri

Kutlama şenliğine Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Ak Parti Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, yeni belediye Başkanı Mehmet Saygılı, eski Belediye Başkanı Veli Korkmaz, il Başkanı Mehmet Demir ile coşkulu partili vatandaşlar katıldı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay yaptığı konuşmada, "Bu emaneti bize verdiler, bu emanetin hakkını vereceğiz. İnşallah bu dönem yine el ele, el birliği ile biz Ankara'da, burada arkadaşlarımız, Kırıkkale'nin bütün sorunları üzerinde birlikte çalışacağız. Yeni Belediye Başkanı Saygılı'yı tebrik ediyoruz. Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz'a teşekkür ediyorum. Ak Parti'nin çalışma sisteminin bir güzelliği iki güzel kardeşimiz, birisi 10 yıl hizmet etti, Kırıkkale'nin neredeyse en önemli sorunlarının hepsini çözdü. Diğer bir kardeşimiz o da görevi devralıyor ve bu bayrağı o taşıyacak. Hizmetler devam edecek" dedi.

Kırıkkale'nin Yeni Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise konuşmasında, birlik ve beraberlik içinde hizmet yapmak için çalışacağını belirtirken, "Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bize gösterilen ilgiye layık olmak istiyoruz" diye konuştu.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler