HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kısmetse Olur 2 Aralık fragmanı yayınlandı! 295. bölümde anneler tanışacak

Kısmetse Olur 2 Aralık fragmanı ipuçlarını sunuyor. Kısmetse Olur 295. bölümde Semih ve Hazal'ın annesi tanışamak üzere evde buluşuyor ancak Gamze Taşkın rahat durmuyor!

Kısmetse Olur 2 Aralık fragmanı yayınlandı! 295. bölümde anneler tanışacak

Kısmetse Olur 295. bölüm fragmanı yeni bölümden ipuçları vermeye devam ediyor. Merakla beklenen evlilik programının bu bölümü yine izleyicileri ekran başına kitlemeye devam edecek. Kısmetse Olur 2 Aralık fragmanına göre Hazal ve Semih çiftinin anneleri Kısmetse Olur evinde bir araya geliyor. Ancak bu güzel gelişmeye evde yaşananlar gölge düşürecek. Kısmetse Olur 295. bölüm fragmanı yaşanacak gerilimi bize hissettirdi. Peki başka neler olacak? Kısmetse Olur fragmanı ve yeni bölümden detaylar haberimizdedir.

KISMETSE OLUR 295. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kısmetse Olur yeni bölümüyle yine izleyenleri şaşırtacak. Gündüz kuşağının en fazla izlenen programlarından biri olan Kısmetse Olur 295. bölümde Hazal, eve annesinin geleceğini ve Semih'in annesi ile tanışacaklarını söylüyor. Anneler sırasıyla geliyor ancak Hazal'ın annesinin gelmesi ile Gamze Taşkın harekete geçiyor! "Evlilik için Hazal'ın yaşını uygun buluyor musunuz?, Hazal'ın sürekli ağlamalarına ne diyorsunuz?" gibi sorularla ortamda gerginlik yaratıyor. Hazal bunun üzerine çıldırıyor ve Gamze Taşkın'a tepki gösteriyor. Yine Aycan da Gamze'ye tepki gösteriyor! Bakalım neler olacak?

Gelin adayları; Aycan Varış, Didem Delen, Esra Yağan, Gamze Göktürk, Gamze Taşkın, Hazal Babalık, Mehtap Taşkıran, Nazlı Ceylan, Rabia Karaca.

Damat adayları; Adnan Kızıltaş, Gökhan Sara, Berker Türker, Boğaçhan Tuzcu, Onur Yüksel, Semih Kurtulmuş, Şahin Nart, Turgay Tepe.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler