HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filminde Büşra Develi oynayacak. Büşra Develi kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filmindeki partneri Büşra Develi olacak. Dört yıl sonra sinemaya dönme kararı veren Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filminde partneri Büşra Develi olacak. Peki Büşra Develi kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filminde Büşra Develi oynayacak. Büşra Develi kimdir?

Dört yıl sonra sinemalara dönmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filminde Büşra Develi oynayacak. Büşra Develi kısa sürede adını duyuran başarılı bir oyuncu. Son olarak Fi dizisiyle adından söz ettiren Büşra Develi ile Kıvanç Tatlıtuğ'un oynayacağı film şimdiden merak konusu oldu. Peki Büşra Develi kimdir?

BÜŞRA DEVELİ KİMDİR?

25 Ağustos 1993'te İzmit'te dünyaya gelen Büşra Develi, ilköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşınmış, orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamlamıştır. Daha sonra hedefleri doğrultusunda tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim almak için İstanbul'a taşınmış; üniversite ve yetenek sınavlarından başarıyla geçerek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaya hak kazanmıştır. Enbe Orkestrası & İlyas Yalçıntaş'ın İncir şarkısına çekilen klipte rol almıştır. 2015'te, Pretty Little Liars uyarlaması olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Selin karakterini ve Tatlı İntikam'da Rüzgar karakterini canlandırmıştır. Son olarak ‘Fi’ dizisiyle seyircinin karşısına çıkan Büşra Develi, Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni filminde ünlü oyuncuya eşlik edecek.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler