HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kız bebek isimleri: İşte son yılların en popüler kız bebek isimleri

Bebek isimleri, doğum öncesi telaşelerinden bir tanesi. Bir kız bebeğini 1 yaşından yetişkin hale getirene kadar ebevynler meşakatli bir dönemden geçiyorlar. Bir inanışa göre, bebek isimleri ilerde çocukların karakterine siner ve isimlerin taşıdıkları anlamlar, ilerde onların davranışlarını büyük oranda etkileyecek. Bunu gözden geçirerek, sizlere en güncel ve kulağa, karaktere hitab edebilecek bazı kız bebek isimlerini derledik...

Kız bebek isimleri: İşte son yılların en popüler kız bebek isimleri

Kız bebek isimlerini koyarken maksimum seviyede dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü koyacağınız bebek isimleri, çocuğunuzun yetişkinlik dönemlerindeki karakterlerine ve davranışlarına doğrudan etki ettiğine inanılıyor. Her şeyde olduğu gibi, kız bebek isimleri de yıldan yıla nesilden nesile değişiklik gösterir; kendi içerisinde çağ atlarlar. Bizler de sizin için şu yıllarda popülerleşen kız bebek isimlerini derledik, toparladık ve bir araya getirdik.

Listemizde tüm zamanlarınen popüler bebek kız ismi Zeynep'ten Talya gibi yeni kız bebek isimleri de var. Kız bebek isimleri listemiz zorlu isim verme sürecinde sizi bir fikir verebilir.

İŞTE EN POPÜLER KIZ BEBEK İSİMLERİ

2017'de en fazla tercih edilen kız bebek isimlerinin başında görüldüğü gibi Yaren, Zeynep, Duru, Ece, Melis gibi isimler var. Bunun yanısıra listemizde Talya, Su, Berra, Şimal gibi ilginç, yeni nesil isimler de yer alıyor.

Talya
Zeynep
Ela
Duru
Yaren
Ceren
Ece
Melis
Naz
Su
Berra
Ecem
Sena
İrem
Azra
Dilay
İdil
Eylül
İpek
Nazlı
Yağmur
Derin
Ilgın
Havin
Nilsu
Kayra
Begüm
İlkin
Tuana
Beril
İlgi
Simay
Pelin
Beren
Mira
Yazmira
Bade
Selin
Simge
Rana
Şimal
Damla
Melike
Pınar
Başak
Özüm
İlayda
Elçin
Minel
Arzum

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler