HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kızıltepe’deki hain saldırıyı gerçekleştiren terörist öldürüldü

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 1 polisin şehit olduğu, 5'i polis, 21 kişinin de yaralandığı bombalı saldırıyı düzenleyen terörist, düzenlenen operasyonla öldürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Mardin Emniyet Müdürlüğü ile Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Özel Harekat Şube Müdürlükleri ile İl Jandarma Komutanlığı tarafından dün Kızıltepe ilçesinde bombalı araçla düzenlenen terör saldırısının şüphelilerine yönelik operasyon yapıldı.

KÖYÜN ETRAFI SARILDI

Kızıltepe ilçesine 30 kilometre mesafede bulunan Yumurcak köyünde PKK’lıların bulunduğu ihbarını alan güvenlik güçleri, bu sabah saat 05.00 sıralarında operasyon düzenledi.

Köyün etrafını sararak giriş ve çıkışlara yasaklayan güvenlik güçlerine bir evde barınan 1 PKK’lı terörist tarafından ateş açıldı.

Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesiyle başlayan ve kısa süren çatışmada PKK’lı terörist, silahıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi. Öldürülen teröristin bulunduğu evin sahibi ve oğlu ise gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

1 POLİS ŞEHİT OLMUŞ, 2 SİVİL HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde PKK'lı teröristler yol kenarına park ettikleri bomba yüklü aracı 18.30 sıralarında çevik kuvvet ekiplerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirmiş, saldırıda 1 polis şehit olmuş, 2 sivil hayatını kaybetmiş, 5'i polis 30 kişi yaralanmıştı.

(İHA-DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler