HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kocamın Ailesi son bölüm Fox TV'de

Kocamın Ailesi son bölümde Tarık uzun zamandır aradığı annesine kavuşacak ve hasret giderecek. Diğer taraftan Kocamın Ailesi yeni bölümde Ar Ailesi ile Yonca ise yine karşı karşıya gelecek.

Kocamın Ailesi son bölüm Fox TV'de

Fox Tv ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Kocamın Ailesi 11. bölümüyle dün akşam saat 19.45'te ekrana geldi. Tarık'ın annesine kavuşacağı Kocamın Ailesi yeni bölümde, Ar Ailesi ise aileye yeni katılacak bebeğin heyecanını yaşamaktadır. İzleyenlerine zaman zaman duygusal, zaman zaman ise eğlenceli anlar yaşatan Kocamın Ailesi 11. bölümü aşağıda bulunan bağlantıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca dizinin fragman videosu ve bu akşam yayınlanacak bölüme dair ipuçlarını da aşağıda bulabilirsiniz.

Tarık'ı aile hasreti sona erecek mi? Kocamın Ailesi 11. bölümde Tarık annesi Mukadder'e kavuşur. İkili birbirlerine olan hasretlerini giderirler, sarılırlar... Diğer taraftan bir heyecan da Ar Ailesi'nde yaşanmaktadır. Ancak onalrın heyecanı ise aileye yeni katılacak bebeğin heyecanıdır. Bu durum bir şekilde yine Yonca'yı etkiler ve Yonca ile Ar Ailesi bu kez bebek için karşı karşıya gelir.

Hakan, Tülay ve Fulden cephesine karışıklık hakimdir. Fatih Miray'dan yardım ister. Bu isteğin sonucunda yaşananlar ikisinin yakınlaşmasına sebep olur. Can ile Gülay'ın bibirlerine meydan okumaları ise Kocamın Ailesi yeni bölümde tüm hızıyla devam etmektedir. Dizinin finalinde Tarık'ın alacağı bir haber ise dünyayı adeta başına yıkacaktır.

KOCAMIN AİLESİ 11. BÖLÜM İZLE

Kocamın Ailesi 11. Bölüm Fragmanı:


En Çok Aranan Haberler