HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Konya’nın 22 İlçesinde Okullar Tatil Edildi

Konya'da yoğun kış şartları nedeniyle 22 ilçede eğitime bir gün ara verildi. Merkez ilçeler ile Beyşehir ilçesinde taşıma eğitim yapan okullarda tatil edildi.

Konya Valiliğinden yapılan açıklamada, Cihanbeyli, Yalıhüyük, Hüyük, Çeltik, Sarayönü, Akören, Ahırlı, Çumra, Güneysınır, Halkapınar, Bozkır, Hadim, Taşkent, Ereğli, Akşehir, Yunak, Kadınhanı, Doğanhisar, Derbent, Tuzlukçu, Ilgın ve Derebucak ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar 20 Şubat Cuma günü bir gün süre ile tatil edildiği bildirildi.

Ayrıca, Beyşehir ilçesinde Huğlu, Üzümlü, Kayabaşı, Akçabelen, Yeşildağ, Kurucaova, Gölyaka mahallelerindeki ilk ve ortaokullar, il merkezinde Meram ilçesinde taşıma merkezleri, birleştirilmiş sınıflar Yeşildere, Yeşiltekke, Güneydere, Gökyurt, Çarıklar, Çomaklı, Evliyatekke, Sefaköy, Gödene TOKİ bölgesindeki ilk ve ortaokullar, Selçuklu İlçesine bağlı Tepekent, Başarakavak, Sızma, Aşağı ve Yukarı Pınarbaşı, Dağdere, Çaldere ve Güvenç ilk ve ortaokulları ile taşımalı kapsamındaki tüm okullar, Karatay ilçesine bağlı taşımalı eğitim yapan okullar, birleştirilmiş eğitim yapan okullar ile Yenikent, Yarma, Ovakavağı ve İsmil ilk ve ortaokullar buzlanma sebebiyle 20 Şubat Cuma günü 1 gün süre ile tatil edildiği kaydedildi. Tatil kararı alınan ilçelerde kamu görevlisi engelliler, hamileler ve malül gaziler de bir gün idari izinli sayılacaklar.

Hava koşullarındaki gelişmelere göre alınan yeni kararlar Konya Valiliğinin internet sayfasında kamuoyuna duyurulacağı açıklandı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler