HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lider farkı açabilecek mi?

Süper Lig lideri Galatasaray, Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Konyaspor - Galatasaray maçı ile sarı-kırmızılılar, takipçileri ile arasındaki puan farkını açmak istiyor. Beşiktaş'ın dün akşam Ankara'da yenilmesi sonrası Galatasaray, Konyaspor'u yenerek aradaki puan farkını sekize çıkarmak istiyor. Gelecek hafta Fenerbahçe ile karşılaşacak Galatasaray bu avantajını korumak istiyor. Peki Konyaspor- Galatasaray maçı ne zaman, saat kaç, hangi kanalda?

Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lider farkı açabilecek mi?

Konyaspor - Galatasaray maçı bu akşam oynanacak. Süper Lig 8. haftasında lider Galatasaray, Atiker Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Beşiktaş'ın geçen hafta beraber kalması ile puan farkını beşe çıkaran Galatasaray, bu akşam Konyaspor'u yenerek farkı sekize çıkarmak istiyor. Galatasaray, haftaya kritik Fenerbahçe maçına çıkacak. Atiker Konyaspor ile deplasmanda bu akşam karşılaşacak Galatasaray, önümüzdeki hafta Fenerbahçe derbisinden sonra zorlu bir fikstüre giriyor. Galatasaray, bu akşam Atiker Konyaspor ile karşılacak, haftaya Fenerbahçe ile evinde, bir sonraki hafta ise Trabzonspor ile deplasmanda mücadele edecek. Bu zorlu maçlardan en az kayıpla çıkmak isteyen Galatasaray'da ilk hedef bu akşamki Atiker Konyaspor maçını kazanmak. Peki Konyaspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

KONYASPOR - GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig 8. haftasında Konya Büyükşehir Belediye stadında Atiker Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Konyaspor'un 7 puanla 14. sırada yer alırken Galatasaray, 19 puanla lider konumunda. Ev sahibi takımın seyircisiz olacağı Konyaspor - Galatasaray maçını Özgür Yankaya yönetecek. Konyaspor - Galatasaray maçı 19.30'da başlayacak ve Lig TV ile Digitürk Play'den naklen izlenebilecek.

KONYASPOR İLE GALATASARAY 33. KEZ KARŞILAŞIYORLAR!

Galatasaray ile Atiker Konyaspor, yapılacak maçla Süper Lig tarihinde 33. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 32 lig maçından 25'ini Galatasaray, 2'sini Konyaspor kazandı, 5 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Galatasaray 66 gol atarken, Konyaspor 18 golle yanıt verebildi.

Geçen sezonki maçları Galatasaray, deplasmanda 1-0, evinde de 2-1'lik skorlarla kazandı.

Konyaspor, Galatasaray'ı ligde 21 maçtır yenemiyor. Galatasaray karşısında ligdeki son galibiyetini 2003-2004 sezonunun ilk yarısında, 13 Eylül 2003 tarihinde evindeki maçta 1-0'lık sonuçla alan Konyaspor, rakibiyle daha sonra yaptığı 21 karşılaşmadan 17'sini yitirdi, 4'ünde berabere kaldı, 14 yıldır 3 puana ulaşamadı.

Galatasaray, Konyaspor ile deplasmanda yaptığı maçlarda rakibi karşısında galibiyetlerde 11-2 önde bulunuyor. Konya'daki 16 lig maçında 11 galibiyet elde eden sarı-kırmızılılar, rakibine 2 kez yenildi. İki takım Konya'da ayrıca 1990-1991 sezonunda 1-1, 2006-2007'de 2-2, 2013-2014'te de 0-0 berabere kaldı.

2007-2008 sezonunda İstanbul'da yapılan ve sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçı Galatasaray 6-0 kazanırken, bu sonuç, iki takım arasında lig tarihindeki en farklı skorlu karşılaşma oldu.

Konyaspor ise Galatasaray karşısındaki iki galibiyetini de 1-0'lık sonuçlarla aldı.

ATİKER KONYASPOR - GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11'LER
STAT: Konya Büyükşehir Belediye Stadı
HAKEM: Özgür Yankaya

SAAT: 19.30
YAYIN: beIN SPORTS 1

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Skubic, Ali Turan, Filipovic, Ömer Ali, Jonsson, Mehdi, Milosevic, Musa Araz, Fofana, Manyama
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Akçay

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Maicon, Linnes, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Rodrigues, Feghouli, Gomis
TEKNİK DİREKTÖR: Igor Tudor


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler